SON DAKİKA



Haber > Spor > Akçay Barcelona finali istiyor

Akçay Barcelona finali istiyor

19 Temmuz 2013 Cuma - 14:25




Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Derry City karşılaşmasının en büyük rüyası olan Barcelona ile final oynamak için bir başlangıç olmasını ar





Akçay, ummadıkları savunma hatalarının kendileri için sürpriz olduğunu ifade ederek kolay gol yememek için gerekirse sabaha kadar çalışacaklarını belirtti. UEFA Avrupa Lig 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda ağırladığı İrlanda'nın Derry City takımını 4-2 mağlup ederek 25 Temmuz'da oynanacak rövanş maçı öncesi avantaj yakalayan Trabzonspor'da yüzler gülse de, savunmada yapılan basit hatalar sonrası yenen 2 gol ise teknik direktör Mustafa Akçay'ın keyfini kaçırdı. "GOL YİYEBİLİRİZ FAKAT YİYECEĞİMİZ GOLLERDE KLAS OLMALI. BASİT OLMAMALI" Maçın bekledikleri gibi geçtiğini belirten Akçay, “Ummadığımız savunma hataları bizim için sürpriz oldu. Bizim gibi üst düzey takımlar da gol yiyebilir ancak bu kadar basit olmamalıydı. Takım olarak ikinci ve üçüncü bölgedeki hareketliliğimiz üst düzey olmasa da müsabakanın zorluk derecesini bakıldığında genel olarak iyi sayılabilir. Oyuncularımı kutluyorum. Hataları görmemiz önümüzdeki günler için önemli mesajlar verdi. Blok savunma için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hareketliliği de biraz arttırabilirsek lige ve ikinci tura daha iyi hazırlanacağız. Derdy City karşısında istediğimiz skoru aldığımızı düşünüyorum. Elbette gol yiyebiliriz ama yiyeceğimiz gollerde klas olmalı. Rakip o kadar üstün şeyler yapacak ki bize gol atabilsin. Bu kadar kolay gol yemeyeceğiz. Bunun için sabaha kadar da olsa çalışacağız” diye konuştu. "BARCELONA İLE FİNAL OYNAMAK İÇİN BİR BAŞLANGIÇ" Elde ettikleri 4-2'lık skorun her zaman tehdit edici bir yanı olduğunu belirten Akçay, "Deplasmanda oynuyorsunuz skor sizi her zaman tehdit edebilir. Ama Trabzonspor gibi belli bir kaliteyi yakalamış olan bir takım için çok olağanüstü şeyler olmadığı sürece kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Futbol bu her şey olabilir. İddialı olmak güzel bir şeydir. Hüseyin Avni Aker'de oynadığım bu ilk maç Barcelona ile final oynamak için bir başlangıç olmasını arzuluyorum. İdealim ve hayalim için ilk adımı attık. Umarım benim rüyamla, Trabzonspor’un rüyası paralel olarak gelişir. Buna Allah karar verecek" ifadelerini kullandı. "MALOUDA'NIN KALİTESİ BELLİ" Yeni transferleri Malouda konusuna da değinen Mustafa Akçay, şu ifadeleri kullandı: “Malouda ile ilgili bir şey söylemek doğru değil. Kariyerini ispatlamış, belli düzeyde lider oyuncu. Sanıyorum bize güzel katkılar yapacak. Önümüzdeki günlerde onu iyi hazırlayarak en kısa zamanda sahaya döndürmeye çalışacağız. Yönetim kurulumuz ihtiyaçlarımızı sağlıklı değerlendirerek görmeye çalışıyor. Onları kutluyorum ve tebrik ediyorum.” TRABZONSPOR YENİ TRANSFERİ MALOUDA, HACIOSMANOĞLU'NA MİNNETTAR Bordo-mavili takımın yeni transferi Florent Malouda, Derry City ile oynanan maçı tribünlerden izledi. Taraftarların takımlarına olan bağlılığı karşısında heyecanını gizleyemeyen Fransız oyuncu, kendisine ait twitter hesabından, "Beni buraya getiren İbrahim Hacıosmanoğlu'na çok minnettarım. Bize her yer Trabzon" yazdı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap