SON DAKİKA



Haber > Spor > Alkışlar size!

Alkışlar size!

29 Kasım 2016 Salı - 08:30








Trabzonspor çok güzel futbol oynuyor! Takım gol olup yağıyor, Akyazı stadı süper oldu! Kulübün borcu yok! Trabzonspor üyeleri olarak çok mutluyuz! Başkan Usta’ya teşekkür ediyoruz, her şey kendisi gibi muhteşem! Ligin 12. haftasındayız, yine puan kaybettik. Avrupa’yı sallayan Karadeniz Fırtınası şimdi puan cetvelinde 14. sırada. Anlayacağınız, sezon sonu olsa düşme hattındayız. Havalimanında taraftarlar Ersun Yanal’a sitem etti. Bence sorumlu Ersun Hoca değil, Trabzon şehrine "50. yılda şampiyon olacağız" diye umut veren Muharrem Usta’nın ta kendisidir. Sayın Başkan transfer komitesini derhal feshetmeli. Bu futbolcuları izlemeden mi aldınız? Bu kadroyla galip gelemezsin. Futboldan anlayan herkes haftalardır televizyonda, gazetelerde söylüyor. Hiç mi dinlemiyorsunuz? Şu kadroda Yusuf Erdoğan ve Mehmet Ekici dışında hangi oyuncun para eder? Galatasaray’ın Sneijder’i var, Beşiktaş’ın Quresma’sı var, senin yedek kulübende skoru değişecek adamın yok. Takım aheste aheste oynuyor, tarihinde bu kadar yavaş oynayan bir Trabzonspor ilk kez izliyorum.

Trabzon’da futbolu başlatanların ruhlarına saygı duyun. Rahmetli Akrep Celal ve Bereli İhsan olsa bu futbola gülerdi. Biz onlardan futbolu fişek gibi oynamayı öğrendik. Trabzonlular futbolu hızlı oynar, bu takımda Trabzonspor ruhu gören var mı? Ersun Hoca gitsin mi kalsın mı diye tartışmayın. Biri gidecekse Muharrem Usta’yı tartışın. Gençlerbirliği maçında, kaç tane ortan var, kaç tane kafa topuna çıktın? Takımda iskelet kuruldu dediler, takımda forvet yok. İskeletin başı yok yani! Başsız vücut olur mu? Kulüpte ekonomi bilen adam yok, futbol bilen adam yok, takımda uyum yok. Sorunlar olmuş dalga boyu, Başkan Usta hâlâ muhteşemiz diyor. 12 Aralık’ta olağan kongre var, yine sabır mı isteyeceksiniz? Geçen yıl “Küme lafını ağzımıza almayalım” diyen Doktor Çubukçu bu kongrede üyelerden nasıl destek isteyecek? Sevgili doktorlarım, bu kadar umut vermeseydiniz kimse sizi bu kadar eleştirmezdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap