SON DAKİKA



Haber > Spor > Amatörsün S. Hurma!

Amatörsün S. Hurma!

04 Ağustos 2015 Salı - 09:49








Her türlü filmden haberin var, yeteneklisin ama futbolu bilmiyorsun. Seviyen düşük. Verdiğin kararların sonuçlarını kestiremiyorsun. Kulübün tek para eder futbolcusunu nakde çevirmek istiyorsun, eline ayağına bulaştırıyorsun. Üzerinden dozer geçmiş yetmezmiş gibi greyderle daldın içeri.

Ülkenin en çok para kazanan kalecisi uygunsuz hareketler yapıyorsa verirsin cezasını. Sokak kabadayısı gibi ne saldırıyorsun? Mahalle bebeleri gibi yanlış arabaya binmiş, kapıları tekmelemiş, anama sövmüş...

Daha söylenecek çok şey var da en hafifiyle amatörsünüz. Seviyeniz düşük, hamlelerin sonuçlarını kestiremiyorsunuz. Şu kadronun ihtiyacı Mbia mıydı? Ortalığa düştünüz, ödediğiniz uçak paralarıyla daha fayda edecek birini alırdınız. Hele bir oynasın, esas kıyamet ondan sonra kopacak...

Medjani, Aytaç, Ekici, Özer ve işe yaramaz diye yolladığınız orta sahalar varken ne gerek vardı Mbia’ya? Okay Yokuşlu’yu ne edeceksiniz? Alper mi Trabzonspor’un aradığı adam? Şota’yla çalıştınız, Kayseri’de genç takım hocası olduğunu anlayamadınız mı? Çok daha kaliteli futbolculardan oluşan Kasımpaşa’da stop ettiğini fark edemediniz mi? Eksiği tamamlarım diye düşündünüz zahir. İşte en büyük yanılgınız bu, futbolu bilmiyorsunuz. Hakikaten aşağıdan yukarı doğru yönetiliyor kulüp. Siz, S. Hurma, hangi yetkiyle kimseye sormadan takım kaptanını kadro dışı bırakıyorsunuz?

Kulübün 8 yaşında çocuk kadar futbol bilgisi olan başkanına sormadan, kurşun asker yönetimine raporlamadan hangi yetkiyle kampı terk et diyorsunuz? Şota ile ne tür bağlarınız var?


Sen baş hoca, Şota yardımcı mı yoksa? Rakibin basmadığı boşluklarda top çevirmekten başka hiçbir şey yapamıyor takım. Ne merkezden, ne kenarlardan kurgulanmış bir atağınız yok. Öbür yarı sahaya geçildiğinde her şey doğaçlama gelişiyor, görmüyor musunuz?

Sol açık yok, sağ açık yok, santrafor yaşlı, hasta, sakat, isteksiz, yetersiz anlamıyor musunuz? Öncelikli ihtiyaç olan yerlere takviye mecburiyeti varken neden Mbia, Okay, Alper, Cavanda; açıklayabilir misiniz? Sakın para yok demeyin. Şu ana kadar S. Hurma patentli harcamalar 80 milyonu geçti yazıyoruz. Futbolu bilmediğiniz için anlamıyorsunuz. Geçen seneki futbol şu anın çok çok üstündeydi. Amatör Makedonlar tur atlarsa şaşırmayın!

Bursa maçı için bir puan çok çok iyidir. Beşiktaş maçına kadar kalmanız şüpheli görünüyor. Farkında mısınız? Şu ana kadar olan her kelimeyi siz yazdırdınız S. Hurma. İcraatlarınızın açılımı böyle. Bugün için sizin anlamayışınızı normal sayıyoruz çünkü siz futbolu bilmiyorsunuz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap