SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda Turan yalnız kaldı!

Arda Turan yalnız kaldı!

28 Mayıs 2017 Pazar - 16:56




Barcelona, Alaves'i yenerek Kral Kupası'nı kazanırken forma şansı bulamayan Arda Turan'ın kutlamalarda tek başına kaldığı görüldü.





İspanya Kral Kupası'nı finalde Alaves'i 3-1 yenen Barcelona kazandı. Barcelona, İspanyol takımları arasında en çok kazandığı Kral Kupası'nı 29. kez kaldırdı. Katalan takımının alt yapısından gelen iki yıldız isim Lionel Messi ve  Andres İniesta da Barcelona ile 30. kupalarını kazandı. Barcelona ile son maçına çıkan teknik direktör Luis Enrique de 3 yıldır görev yaptığı takımına kupa ile veda etti.

ARDA BARCELONA İLE 4. KUPASINI KAZANDI

Bu arada milli futbolcu Arda Turan Barcelona'da final maçının kadrosunda olmasına rağmen yedekte bekleyip, oyuna alınmadı. Buna rağmen Arda, iki sezondur formasını giydiği Barcelona ile 4. kupasını (2016'da lig şampiyonluğu, Kral Kupası ve İspanya Süper Kupası) kazandı. Türk futbolcu, 2013'te Atletico Madrid ile elde ettiği başarıyla birlikte İspanya'da üçüncü kez Kral Kupası'nı müzesine götürdü.




ARDA KUTLAMALARDA YALNIZ KALDI

Öte yandan forma şansı bulamayan milli futbolcumuz Arda Turan'ın kutlamalarda tek başına kaldığı görüldü. Daha önce ortaya atılan iddialara göre de Arda'dan bir Neymar ve Iniesta performansı beklenildiği fakat Arda'nın istenileni vermemesinden dolayı sezon sonu takımdan gönderileceği konuşuluyordu. Arda Turan'ın gelecek sezon takımdan ayrılacağı şeklindeki dedikoduları güçlendiren bir diğer iddia ise Nou Camp'taki dolabını boşaltmasıydı. Çin ve İngiltere Premier Lig’den teklifler alan Arda Turan, iyi bir fiyata satılacağı söyleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap