SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda'dan Adriano müjdesi

Arda'dan Adriano müjdesi

23 Temmuz 2016 Cumartesi - 15:34




Ardan Turan, Siyah-Beyazlıların gündemindeki Adriano’nun transferiyle ilgili müjdeyi verdi. Milli futbolcu, “Kendisiyle konuştum, Beşiktaş ile anlaşmı





Beşiktaş, Barcelona'nın Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano Correia transferini bitirdi. Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek deneyimli isimleri listesine alan Siyah-Beyazlıların bir süredir temasta oldukları Katalan ekibinin sol bekiyle her konuda anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcudan 'Tamam' yanıtını aldıktan sonra Barça'nın kapısını çalan Kara Kartalın uygun bir bonservis bedeliyle kulübü de ikna ettiği bildirildi. Transferin bittiğine dair en net bilgilerden biri de Arda Turan'dan geldi. Takım arkadaşıyla konuştuğunu belirten milli futbolcu, "Kendisiyle konuştum, Beşiktaş ile anlaşmış" müjdesini Beşiktaşlılara yolladı. Adriano'nun kısa bir süre içinde de yeni takımının kampına katılacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap