SON DAKİKA



Haber > Spor > Arda'nın adresi belli oluyor

Arda'nın adresi belli oluyor

30 Haziran 2015 Salı - 16:27




Atletico Madrid'den ayrılan Arda Turan'ın yeni takımı cuma günü Atletico Madrid tarafından resmen açıklanacak.





Arda Turan'ın durumu netlik kazanıyor. Sürpriz bir şekilde İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'den ayrılık kararı alan Arda Turan'ın yeni takımı Cuma günü resmen açıklanacak.  Manchester United, Chelsea, Liverpool, AC Milan ve Paris Saint Germain'in listesinde olduğu iddia edilen Arda Turan için Atletico Madrid'e İngiltere Premier Lig'den iki resmi teklifin yapıldığı ve Atletico ile ön protokol imzalandığı belirtildi.

Arda Turan'ın transferi için resmi açıklamayı cuma günü yapacak olan Atletico Madrid, milli futbolcu için kulübe yapılan iki resmi teklifi ve sözleşme imzalanan kulübü de resmen açıklayacak.  Arda'nın yeni kulübü ile yapılan "gizlilik" anlaşmasından dolayı resmi olarak yeni kulübü açıklamayadıklarını ifade eden Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, "Ön protokol imzalandı, Atletico Madrid gereken açıklamayı cuma günü yapacak. İki resmi teklif alındı, Atletico bunları da açıklayacak" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap