SON DAKİKA



Haber > Spor > Arena'da karanlık gece

Arena'da karanlık gece

08 Kasım 2016 Salı - 10:00








Trabzonspor üst üste galibiyetler alarak çıkış yaşaması gerekirken, aksine takımın inişli çıkışlı bir performans sergilemesi yanlış içinde olduğunun göstergesidir. Bundan dolayı kötü netieceler alarak taraftarını üzmeye devam ediyor. İstanbul Arena’da oynanan Beşiktaş karşılaşması başa baş geçse de kaybeden taraf Trabzonspor’du. Beşiktaş maça iyi başladı. Karşılaşmanın 15. dakikasında biri penaltıdan olmak üzere 2-0 öne geçtikten sonra Trabzon kalesinde sayısız gol fırsatları kaçıran taraf Kara Kartal oldu. Trabzonspor bu maçta ezilmedi. Fakat Avrupa yorgunu karşısında istese de başarılı olamadı.

Ancak mücadele etti. İlk yarının sonuna doğru Yusuf Erdoğan’ın ayağından bir gol kazanarak karşılaşmanın ilk yarısı ve maçın sonucunu tayin etmiş oldu. Oyuna bakarsak Bordo-Mavililerin gol atma derbanı ve usta golcü oyuncusu yok. Bu nedenle puan veya puanlar alamıyor. Beşiktaş maçından sonra iyi düşünürsek Trabzonspor’a tam beş tane banko oynayacak oyuncu lazım. Bunlar: sağ bek, solbek, sol açık, orta sahada Mehmet Ekici’nin yanında lider bir oyuncu aynı zamanda en önde oynayacak golcü santrafora acilen ihtiyaç vardır. Bu oyuncular alınmaz ise bu hasta kan kaybından kümeye bile düşebileceği scout ekibine duyurulur. İkinci yarı bu bölgelere takviyeler yapılması gerekir. İşte hastanın reçetesi burada. Ersun hocam, bu oyuncular sizleri aldatmasın. Beşiktaş’ı bir daha böyle kötü ve yorgun yakalayamazsınız.

Trabzonspor bu maçta fazla etkili olamadı. Taraftarı aldatmayalım. Türkiye liglerinde Trabzonspor olmazsa ise lig tat vermez. Türk futbolu da gelişmez. Ersun Yanal’ın maçtan sonraki beyanatı, ‘kazanabilirdik’ telaffuzu yanlıştır. Berabere kalırdık söylese doğru olabilirdi. Birinci golde Beşiktaşlı üç oyuncunun arkada boş durması, Trabzonspor defansının görevini yanlış yaptığının göstergesidir. Yani takımda kademe anlayışı yok. Trabzon’da kötüler N’doye, Beşiktaş’ta Aboubakar olarak maçın kaybettirenleriydiler. Fatih Terim, Mehmet Ekici’yi milli takım kadrosuna alabilir. Maçtan sonra Muharrem Usta, başkan değil de hakem gibi konuşup isyan etmesi spor değil tiyatro oynandığını, takımın çok iyi iş çıkartığını fakat puan çıkaratamadıklarını basın karşısında dert yandı. Hakem Mete Kalkavan, Querasma’ya kırmızı kart vermeliydi. Verilen ve verilmeyen penaltılar tartışılır, ancak Trabzonspor kemikleşmemiş bir kadro ile karşı karşıyadır. Ara dönem transferleri ile giderilmesi gereken eksiklikler mevcuttur. Bordo-mavili günler!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap