SON DAKİKA



Haber > Spor > Arnan kan N'Doye!

Arnan kan N'Doye!

04 Ağustos 2015 Salı - 09:27




N’Doye’nin forvet hattına ilaç olacağını düşünen Trabzonspor, Senegalli futbolcuyu yıllık ücret konusunda ikna etti. Şimdi gözler Hull City’ye çevrild





Trabzonspor, Senegalli forvet oyuncusu N’Doye’yi renklerine bağlamak için yoğun mesai harcıyor. Bir süredir temas halinde bulunulan Papiss Cisse’nin transferini bazı özel nedenlerden dolayı askıya alan Bordo-Mavililerin, bu sezon Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için uğraştığı Dame N’Doye ile yaptığı görüşmelerde önemli yol aldığı bilgisine ulaşıldı. 1.86 boyunda, 80 kilo ağırlığındaki Senegalli oyuncuya İngiltere’de kazandığı ücretin daha üstünde bir rakam öneren Trabzonspor’un, oyuncuyu ikna ettiği öğrenildi. Yapılan yıllık ücret pazarlıklarının olumlu sonuçlanmasının ardından Trabzonspor, futbolcunun kulübü Hull City ile temasa geçecek. İlk olarak İngiliz kulübüne 30 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunacak olan Trabzonspor, bu teklifi kabul edilmezse bonservis bedeli ile satın almak için girişimlere başlayacak. 2012-2013 yılları arasında da Trabzonspor’un gündemine gelen N’Doye o dönem son anda kararını değiştirip Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile anlaşmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap