SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni Aker’e buruk veda!

Avni Aker’e buruk veda!

23 Kasım 2016 Çarşamba - 09:30








Antalya karşısındaki yenilgiden sonra herkes gördü ki yeni stada yeni yönetim ve yeni teknik ekip ile gitmeliyiz. Bugün Ersun Yanal işi bıraksa takımın başına kimi getirecekler? Bu tabloya göre altyapıdan Trabzon menşeili hoca da yetiştirmeleri gerekli. Ligin ikinci yarısına kadar hem stad hem de teknik heyet anlamında eksikler giderilmeli. Trabzonspor 10 Aralık’ta yapacağı kongrede yönetimde kan değişikliği yapmalı. Mevcut isimler yıprandı, yeterli de olamadı. Trabzon futboluna 65 yıl hizmet veren Avni Aker Stadyumu şimdi yok. Peki, yeni stadı TOKİ’den nasıl teslim alacaklar? Bağlantı yolları bile yapılmamış! Eski stat efsaneleri yarattı, Avrupa devlerini bu sahada devirdik. 6 kez lig şampiyonluğu bu sahada geldi. İdmangücü, İdmanocağı, Yalıspor ve Martıspor’un küllerinden doğan Trabzonspor, Avni Aker’de fırtına olup esmişti. Şimdi Akyazı Arena var. Ancak kulüp menfaatleri gözetilmeden iş yapmış olmak için apar topar Akyazı’ya taşınıyoruz. Bu sezon çok hatalar yapıldı, borsadan haberi olmayan bir başkanımız var.

Divan toplantısında ben borsadan çok anlamam, bu konu da fazla bilgim yok dedi Sayın Usta. Faizi faizle kapatıyor diye herkes söylüyor. Spor kulübü ayrı hastane yönetmek ayrı. Trabzonspor’da kaybeden Hacıosmanoğlu Erzurumspor’a yönetici oldu, sayın Usta hangi 2.lig ekibine başkan olur bilemem ama gidişatı iyi değil. Bir devin doğup büyüdüğü Avni Aker’de Antalyaspor’a karşı yeniliyorsan ve hala daha kredi istiyorsan, bu taraftar sana güler. 11 haftadır başarısız oldun, takımın motivasyonu yok, kulübün hedefi yok, yönetim başarısızlığını hakemlerin üstüne yıkıyor. Kolay yolu buldular. Antalyaspor karşısında 8 tane sarı kart gördün, bu tarihi stada böyle veda olmamalıydı. Yenersin yenilirsin çok da önemli değil ama 65 yıllık futbol mabedine böyle veda olmadı Sayın Usta.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap