SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa ligi senaryoları

Avrupa ligi senaryoları

15 Mayıs 2014 Perşembe - 11:45




Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ne kalması için Antalyaspor’u yenmesi yetiyor. Ancak her şey Sivasspor’un alacağı sonuca göre netleşecek.





Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a 4-1 mağlup olarak lig dördüncülüğünü Sivasspor’a kaptıran Trabzonspor’da tüm planlar alt üst oldu. Beşinci sıraya gerileyen Karadeniz ekibi, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor’u mağlup edip, Sivasspor’un yenilmesini bekleyecek. Bu ihtimal gerçekleşirse Trabzonspor, ligi 4. sırada bitirecek ve Avrupa kupaları için sadece play-off oynayacak. Ancak Bordo-Mavililer, Antalyaspor’u yener, Sivas Karabük deplasmanından 1 puan dahi çıkarırsa Trabzonspor ligi 5. sırada bitirecek ve Avrupa için bir ön eleme maçı fazla oynayacak. Yani, Karadeniz ekibi 2. ön eleme maçı sonrası gruplara kalabilecek. Öte yandan Antalya karşısında puan kaybetmesi, takipçisi Kasımpaşa’nın kazanması halinde Trabzonspor’un Avrupa’ya gitmeme ihtimali de bulunuyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap