SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupalı Fırtına

Avrupalı Fırtına

25 Şubat 2015 Çarşamba - 09:37








Avrupa Kupası’nda harikalar yaratan Trabzonspor Medical Park, ligde de formunu bulmaya başlamışken Dev Adamlar, kupanın son maçından da yüzünün akıyla ayrıldı. Belçika temsilcisi Mons karşısında taraftarının da desteğini arkasına alan Bordo-Mavililer evindeki karşılaşmayı üstün bir oyunla kazandı.

Her maçta biraz daha üzerine koyan Trabzonspor Medical Park öyle görü- nüyor ki ilerleyen haftalarda çok daha iyi yerlerde olabilir. Ligde ve özellikle Avrupa Kupası’nda alınan başarılı sonuçlar oyuncuların özgüven kazanmasında önemli rol oynarken, antrenör Nenad Markovic’in de takıma katkısını görmemek anlamsız olur.

Mons karşısında takım anlayışını ön plana çıkaran Dev Adamlar çeyrek final biletini liderlik koltuğunda almışken Trabzonspor Medical Park bu görüntüsüyle finali görmesi içten bile değil. Avrupa Kupası’nda oynadığı 11 maçın 10’unu kazanıp adım adım finale koşan Dev Adamlarda yönetim, teknik ekip ve oyuncuları alkışlamak gerek.

Taraftarların da hakkını yemeyecek olursak Bordo-Mavili basketbol severler artık takımlarını benimsemiş durumda. Her karşılaşmada tribündeki yerlerini alıp takımlarına sahip çıkan basketbol severlerin takıma desteği dün geceki alınan zaferin güzel görüntülerinden biriydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap