SON DAKİKA



Haber > Spor > Aynı 11 olmamalı!

Aynı 11 olmamalı!

06 Mart 2015 Cuma - 17:56




Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ı, Mersin maçı öncesi sahaya çıkaracağı on bir konusunda uyarıyoruz…





ÇOK ELEŞTİRİ ALMIŞTI

Geçtiğimiz hafta oynanan Karabükspor müsabakasında Teknik Direktör Ersun Yanal’ın sahaya sürdüğü on bir spor kamuoyundan büyük eleştiriler almıştı. Bosingwa’dan stoper, Fatih Atik’ten sağ bek yaratmaya çalışan ve orta alanda formsuz Özer ile Sefa’ya görev vererek takımını kendi elleriyle çıkmaza sokan Yanal’ın, bu hafta Mersin gibi zorlu bir deplasmanda sahaya nasıl bir kadro çıkaracağı merakla bekleniyor.

MACERA ARAMAMALI

Spor kamuoyunda oluşan eleştiriler doğrultusunda, uyarma gereği hissettiğimiz Trabzonspor teknik heyetinin macera aramaktan vazgeçerek, Bosingwa’yı kendi mevkiine çekip, stoperde Uğur’a görev vermesi, takımın en mücadeleci isimlerinden olan Deniz’e de ilk on birde şans vermesi bekleniyor. Deniz’in golcü kimliğinin yanında kırılgan orta alana direnç kazandıracağı herkesin ortak görüşü.

ÇİFT ÖN LİBERO


Ersun Yanal’ın, takımın en zayıf noktalarından biri olan ön liberoda ise Hami Mandıralı döneminde bu mevkide başarılı işler yapan Zeki Yavru’yu oynatacağı düşünülüyor. Tecrübeli teknik adamın Zeki’nin yanında Fatih veya Medjani ikilisinden birini oynatarak, çift ön liberolu sistemle daha çok verim alacağı yüksek bir ihtimal olarak görülüyor. Son haftaların formsuz isimlerinden Özer Hurmacı’nın dinlendirilmesinin de hem bu oyuncu hem takım için daha faydalı olacağı kanaati hakim.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap