SON DAKİKA



Haber > Spor > Ferdi Kadıoğlu'na dev teklif!

Ferdi Kadıoğlu'na dev teklif!

28 Temmuz 2024 Pazar - 09:44




Fenerbahçe'deki performansının ardından EURO 2024'te de adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu için transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.






Geçen sezon Fenerbahçe’nin parlayan yıldızlarından olan Ferdi Kadıoğlu, milli forma altındaki performansıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti.
Transfer döneminin gözde ismi haline gelen Ferdi Kadıoğlu’na talip olan Brighton’ın Fenerbahçe’nin kapısını rekor bir teklifle çaldığı duyulmuştu. 27 milyon Euro’luk bu teklif kabul edilmemişti. Yönetimin her fırsatta Ferdi’yi satmayacağını duyurması oyuncunun taliplerinden yeni ve daha yüksek rakamların masaya konmasına neden oluyor.

YENİ TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Son olarak Ada ekibi Brighton, Ferdi için rakamı yeniledi ve 33 milyon Euro ile pazarlığa oturdu. Sarı-Lacivertliler’in düşüncesi aynı. Mourinho’nun kesin raporu Ferdi’nin kalması yönünde.

51 MAÇTA DİKKAT ÇEKTİ

Ferdi Kadıoğlu, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 4.324 dakika süre alırken 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.




MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap