SON DAKİKA



Haber > Spor > Bahçecikspor’u Ayvaz uçurdu!

Bahçecikspor’u Ayvaz uçurdu!

27 Şubat 2018 Salı - 09:06




Kırmızı-Yeşilli ekipleş 7 karşılaşmaya çıkan tecrübeli çalıştırıcı mağlubiyet yüzü görmezken 5 karşılaşmada aldığı galibiyetle zirvede iddialı konuma





YENİLGİ GÖRMEDİ

Bölgesel Amatör Ligi 3.Grup’ta zorlu bir yarışa giren Bahçecikspor aradığı kan değişikliğini tecrübe çalıştırıcı Muammer Ayvaz’da buldu. Devre arasında takımı tecrübeli çalıştırıcıya emanet eden Kırmızı-Yeşilli ekibin kurmayları ne kadar doğru karar verdiklerinin ispatını gelinen noktada anlamış durumda. Ayvaz ile Antalya’da başarılı bir kamp geçiren Bahçecikspor ikinci yarıda Ayvaz ile harikalar yaratmaya devam ediyor. 

SONUNA KADAR

Devre arasında kampının ardından ikinci yarıya Zağnosspor galibiyetiyle başlayan Ayvaz zorlu Iğdır deplasmanından da aldığı 1 puanla ayak seslerini hissettirdi. Ardından lig lideri Artvin Hopaspor’u evinde deviren Bahçecikspor, Çayelispor deplasmanından 1 puanla ayrıldıysa da son 3 haftada alınan seri galibiyetler Kırmızı-Yeşilli ekibi zirvede iddialı konuma getirdi.

En iyi yerde bitirmek istiyoruz


Kelkit Belediye, Karlıova Yıldırım’dan sonra kardeş takımı Hekimoğlu Doğanspor galibiyetleriyle Ayvaz takıma zirve yaptırırken tecrübeli çalıştırıcı mücadelelerini son ana kadar sürdürüp kaderlerine razı geleceklerini altını çizdi. Zorlu bir ligde mücadele ettiklerinin altını çizen Ayvaz, “çok kötü bir statüye sahip bir lig BAL. Liderin  5 puan gerisinde yer alıyoruz. Son haftayı bay geçecek olacağımızı da düşündük mü işimiz çok zor. Ancak biz işimizi yapıyoruz. Bize verilen sorumluluğu yerine getirmeye Bu büyük camia için tecrübemizi ortaya koyuyoruz.  Mücadelemizi sonuna kadar sürdürüp statü gereği kötü ligde tutunan ekip olmak istiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap