SON DAKİKA



Haber > Spor > Başarının sırrı birlik olmakta

Başarının sırrı birlik olmakta

25 Ağustos 2015 Salı - 07:32




Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, "Birlik beraberlik içinde olursak, camia da takımına sahip çıkarsa başaramayacağımız bir şey yok" der





Süper Lig’de sezona müthiş bir başlangıç yapan Trabzonspor’da Genel Sekreter Köksal Güney, böyle devam etmek istediklerini söyledi. Güney, Şota Arveladze yönetiminde lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Biz hocamızın futbolculuğu gibi teknik adamlığına da güveniyoruz, onun için onu göreve getirdik. Camianın ona bir sevgisi var. Hocamız şehre yeni bir heyecan kattı" dedi. Güney, şunları söyledi: “Biz Şota hocayı kendimiz gibi görüyoruz. 'Trabzonspor'dan ayrıldı' diye düşünmedik. İçimizden biri, Trabzonspor'u çok seviyor. Futbolculuk yaşantısında Trabzonspor'a önemli hizmetler etmiştir. Şimdi teknik direktörlük yapıyor. İyi bir başlangıç yaptı. Teknik heyet, futbolcular, yönetim, herkes her şeye yeni başlamış gibi rehavete kapılmadan yola devam etmeli.” 

Şota Arveladze'nin kariyerinin ortada olduğunu belirten Güney, “Bugün çalıştığı futbolcu da kimle çalıştığını biliyor. 2 galibiyeti büyütmüyoruz, Trabzonspor gibi büyük camialarda olması gereken sonuç. Biz çalışmaya devam etmeliyiz. Şota, Trabzonspor'da gol kralı olmuştur. Teknik direktörlük yaşantısında, aynı futbolculuk yaşantısı gibi başarılı olacağına inanıyoruz. Bu ekip işidir. Hocamıza destek çıkalım. Birlik beraberlik içinde olursak tüm camia da takımına sahip çıkarsa başaramayacağımız bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap