SON DAKİKA



Haber > Spor > Başarıya el ele ulaşacağız!

Başarıya el ele ulaşacağız!

09 Ağustos 2015 Pazar - 00:19




1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, bu sezon başarılı olacaklarını ve bu başarıyı hep birlikte kazanacaklarını ifade ederek ümit verdi.





1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, yeni sezonda taraftarlara güzel maçlar izlettirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini söyledi. Zıvalıoğlu, "Şu ana kadar yaptığımız çalışmalarda futbolcularımıza taktik, dayanıklılık, arkadaşlık ve uyum üzerinde duruyoruz. Bunun lige olumlu yansıyacağına inanıyorum" dedi Zıvalıoğlu, "Futbolcularımın hazırlık çalışmalarındaki performanslarından memnunum. Şu an için herhangi bir sorun görünmüyor. Yeni transferlerimiz de takıma uyum sağladı. İnşallah sezon başladığında güzel futbol ortaya koyan bir ekip olarak dikkat çekeceğiz” ifadelerini kullandı. Ligin başlamasına az bir süre kaldığını, bu süreyi iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Zıvalıoğlu, "Mücadele eden, koşan, iyi oynayan ve oyunu göze hoş gelen bir takım kurmaya çalışıyoruz. Bu sezon başarılı olacağız ve bu başarıyı hep birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap