SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan açıkladı! 'Fenerbahçe ile transfer görüşmesi gerçekleştirdik'

Başkan açıkladı! 'Fenerbahçe ile transfer görüşmesi gerçekleştirdik'

01 Nisan 2023 Cumartesi - 12:51




Süper Lig'de şampiyonluk yarışında lider Galatasaray'ı ile mücadele eden Fenerbahçe için Meksika'dan sürpriz bir açıklama geldi. Sarı-Lacivertli ekibin Dünya Kupası'nda dikkatleri üzerine çeken Meksikalı futbolcunun transferi için görüşme gerçekleştirdiği açıklandı.





Süper Lig'de Beşiktaş derbisi için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde gerçekleştirdiği bir görüşme ortaya çıktı. Meksika ekiplerinden Pachuca'nın Başkanı görüşmeleri bizzat doğruladı.

DERBİ HAZIRLIKLARI

Süper Lig’de zirve yolunda önemli bir viraj olan Beşiktaş derbisine hazırlanan F.Bahçe’de keyifler yerinde... Kadıköy’de taraftarlarının önünde bu sezonki ilk derbi galibiyetini almak isteyen sarı-lacivertliler, tamamen 3 puana odaklandı. Her ne kadar Jorge Jesus’un cezası nedeniyle kulübede yer alamayacak olması canları sıksa da yardımcı antrenör Joao de Deus’un tecrübesine de güven duyuluyor.

ARA TRANSFER DÖNEMİNDE 4 TAKVİYE

Fenerbahçe ara transfer döneminde 4 ismi renklerine bağladı. Savunma hattı için Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'ı transfer eden sarı-lacivertli ekip, sol beke de Parma'dan Jayden Oosterwolde'yi transfer etmişti. 


Fenerbahçe bu iki ismin haricinde genç futbolcu Emre Demir'i de renklerine bağlamış sonrasında ise 19 yaşındaki futbolcu Samsunspor'a kiralanmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap