SON DAKİKA



Haber > Spor > Başımız öne eğilmeyecek

Başımız öne eğilmeyecek

04 Kasım 2016 Cuma - 09:40




Teknik Direktör Ersun Yanal, “Kolay bir maç olmayacak. Biz kendi futbol mantalitemizi ortaya koyarak amacımıza ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak güçte





TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçının zorlu geçeceğini dile getirirken 3 puan için sonuna kadar savaşacak bir takımı olacaklarını ifade etti. Beşiktaş’ın ligin iyi ekiplerinden biri olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, “Kolay bir maç bizi beklemiyor. Biz kendi futbol mantalitemizi ortaya koyarak amacımıza ulaşmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. 90 dakikanın sonunda sahadan başı dik bir şekilde ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde görüşlerini ifade etti. Hedeflerinin üst sıralara tutunacak bir takım kimliğine bürünmek olduğunu da söyleyen Trabzonspor Teknik Patronu Ersun Yanal, şu görüşleri dile getirdi: “Bu amacımıza ulaşmak için seri galibiyetler almamız gerekiyor. Son iki haftada alınan 4 puan bizim için yeterli değil olmadığının iyi bilincindeyiz. Beşiktaş maçını kazanarak üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Futbolcularım da bunun farkında ve gerekeni yerine getireceklerine eminim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap