SON DAKİKA



Haber > Spor > Benfica, Orman'ı transfer edecek!

Benfica, Orman'ı transfer edecek!

05 Eylül 2016 Pazartesi - 14:24




Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın transferdeki becerisi Portekiz ekibi Benfica'yı da etkiledi. Portekizliler Fikret Orman'a talip olduklarını açıkladı.





Son yıllarda yaptığı önemli transferlerde harcadığı ekonomik paralarla gündeme gelen Fikret Orman'a Portekizliler hayran oldu.

Son olarak Brezilya futbolunun çıkıştaki ismi Anderson Talisca'yı 2 sezonluğuna kiralayan ve Porto'nun dünyaca ünlü golcüsü Vincent Aboubakar'ı satın alma opsiyonlu takıma kazandıran Orman'a Portekiz devi Benfica talip oldu. Benfica'nun Asbaşkanı Rui Cunha, Talisca'nın transferi sırasında görüştüğü Fikret Orman'ın Benfica'da olmasını istedi.

RAKİPLERİMİZİ GEÇERİZ

Portekiz'de bir TV kanalına açıklamalarda bulunan Cuhna, transfer pazarlıklarını bizzat yürüten Başkan Fikret Orman'ın kendilerini zorladığını söyledi. Tecrübeli yönetici, “Fikret Orman, oldukça pazarlıkçı bir başkan. Talisca'yı bizden 2 yıllığına oldukça düşük bir bedele kiralamayı başardılar. Yıllardır Porto'yla mücadelede halindeyiz. Böyle bir başkanımız olursa ezeli rekabette kesinlikle rakibimizin önüne geçeriz. Eğer Beşiktaş'tan ayrılırsa gelsin. Luis Filipe Vieira'nın yerine onu Benfica için düşünebiliriz” diyerek şaka yoluyla Orman'ı bu özelliği sebebiyle tebrik etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap