SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş Gomez'in tapusunu alıyor

Beşiktaş Gomez'in tapusunu alıyor

28 Ekim 2015 Çarşamba - 15:06




Alman oyuncunun bonservisini Siyah-Beyazlıların, daha önce yaptıkları pazarlık sayesinde sezon sonunda alacağı bildirildi.





Beşiktaş formasıyla gollerini sıralayan Mario Gomez, şu ana kadar forma giydiği 12 maçta rakip fileleri 8 kez salladı. Fiorentina kariyerinin aksine bambaşka bir Gomez olarak karşımıza çıkan Alman oyuncunun bonservisini Siyah-Beyazlıların, daha önce yaptıkları pazarlık sayesinde sezon sonunda alacağı bildirildi.

İtalyan ekibinden 2 yıllığına kiralanan Gomez için sezon başında masaya oturan Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının, Mor Menekşelerin yöneticilerine, “Gomez'in size 2 yıllık maliyeti 24 milyon Euro (77.145.600 TL). Katkısı ortada. Gomez’i şimdi kiralayalım, sezon sonunda bize bonservisini verin” dedikleri bildirildi. 

İtalyanları ikna eden Siyah-Beyazlılar, 3.5 milyon Euro verdiği oyuncunun sözleşmesine de sembolik bir ücret koydurarak, işini sağlama aldı. 30 yaşındaki forvetin bonservisinin sezon sonunda resmen alınması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap