SON DAKİKA



Haber > Spor > Beşiktaş sağ bek arayışında

Beşiktaş sağ bek arayışında

12 Haziran 2015 Cuma - 17:38




Teknik Direktör sorununun Şenol Güneş ile çözüme kavuşturan Beşiktaş yönetimi, transferde somut adımlar atmaya hazırlanıyor.





 Öncelikle sağ bek sorununu halletmeye çalışan Siyah-Beyazlılarda öne çıkan adaylar Liverpool ile sözleşmesi biten Glen Johnson ve Manchester City'den yeni mukavele imzalamayan Micah Richards. İki futbolcunun da serbest olması Beşiktaş yönetimini harekete geçirirken, hem Johnson hem de Richards'ın menajerleri ile görüşmeler yapıldı. Kariyerine İngiltere'de devam etmek isteyen Richards, siyah beyazlıların teklife sıcak bakmadı. Bu gelişme üzerine Glen Johnson ismine yoğunlaşan Beşiktaş futbol komitesi, 30 yaşındaki İngiliz futbolcuya iki yıllık mukavele önerdi. Kısa süre içinde yanıt vermesi beklenen Johnson ile anlaşılması halinde sağ bek sıkıntısı çözülmüş olacak. Daha sonra stoper transferine yoğunlaşacak olan Siyah-Beyazlı yönetim, Şenol Güneş’in fikrini alarak bir stoperi kadrosuna dahil edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap