SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir bir eriyor Trabzonspor

Bir bir eriyor Trabzonspor

29 Ekim 2015 Perşembe - 08:23








Yeter ha, yeter da! İnsanda biraz utanma olur. Ayıptır ayıp Hiç mi futboldan anlamıyorsunuz? İş usta ister, beceri ister, kurgu ister, arıza anında tedavi ister Bu nedir ya? U11 hocası yazdık beş hafta önce. Bir damla fikre değer verin.

Ne zorunuz var Şota’yla? Yapamadığını gördük, söyledik. Olmadığını anlamak için daha kaç kere kaybetmeniz gerekiyor? Sistem diye bir şey var futbolda. Gereklerini yerine getirmezsen olmaz. Sistemi işletecek taktikler var, rakibi şaşırtacak, savunma dengesini bozacak Bir oyun stratejisi olur takımın.

Onu uygulamak için uğraşır futbolcular Ortayla, şutla, araya arkaya pas istemeyle, bindirmeyle gol atılır İlk kırk beşte saçma sapan bir şey oynadı Trabzonspor. Rakibin boş bıraktığı, kalenin uzağında üç beş pas, sonrası muamma. Yaptığı her beş pas sonrası kalesinde gol pozisyonu verir mi bir takım?

Karşıda bir kale olduğunu bilmiyor bordo-mavililer? Ne çalışıyorlar antrenmanda? Neyi tekrar ediyorlar? Şu futbolun tarifi olur mu? Bir teknik adam ara devrede her şeyi değiştirmek zorunda kalır mı? Şota’nın aklı değil bu.

Olsaydı haftalardır işkence etmezdi taraftara. İşin doğrusu sıfır ikiden sonrasını planlayan akla ihtiyacı var Trabzonspor’un. Avni Aker dışında her statta vereceği penaltıyı çalmadı maçın hakemi, neredeyse kazanıyordu Trabzonspor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap