SON DAKİKA



Haber > Spor > Bir terslik olmaz

Bir terslik olmaz

15 Ağustos 2015 Cumartesi - 08:46




Yetenekli futbolcu, "Kazanmaktan başka bir düşünceye sahip değiliz. Bize yakışan futbolu ortaya koyarak lige 3 puanla başlayacağız" diye konuştu.





Trabzonspor’un yetenekli futbolcusu Özer Hurmacı, Bursaspor maçında ters bir durumla karşı karşıya kalmayacaklarını ifade etti. İlk maçların çetin geçtiğini belirten başarılı oyuncu, “Kaldı ki ligin güçlü ekiplerinden biri olan Bursaspor’u evinizde konuk ediyorsunuz. Her iki takım açısından zor bir 90 dakika olacak. Ancak biz rakibimizden daha iştahlı futbol sergileyip 3 puanı arzulayacağız. Sahadan gülerek ayrılan taraf olacağımıza inanıyorum” dedi.

“Sahamızda bu sezon puan kaybı yaşamak istemiyoruz” diyen Özer Hurmacı, “Eskiden olduğu gibi rakiplerimizin buraya puan umudu ile gelemeyeceğini ortaya koyacağımız futbolla onlara hissettirmemiz gerek. Burada tabii ki bize çok büyük iş düşüyor. Sahada Trabzonspor’un oyun kimliğini ortaya koyarak bunu başarabiliriz. Herkes yeter ki üzerine düşen görevi yerine getirsin. Gerisi çok kolay” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap