SON DAKİKA



Haber > Spor > Bombacı Aykut!

Bombacı Aykut!

01 Kasım 2015 Pazar - 08:43




Trabzonspor’da Teknik Direktör Şota Arveladze, ‘komando’ lakaplı Aykut Demir’e yeni bir görev verdi. Başarılı savunmacı Gaziantep’e serbest vuruştan a





Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Gaziantep ile oynanan karşılaşmada Teknik Direktör Şota Arveladze, 2-0 gerideyken sahada birçok taktik denedi. Bu maçta 2 puan kaybedilse de alınan 1 puanda savunma oyuncusu Aykut Demir’in katkısı büyük oldu. Son haftalarda 11’in vazgeçilmez ismi olan ‘Komando’ lakaplı Aykut, savaşçı kimliği ile dikkat çekerken, 61. dakikada kazanılan serbest vuruşta golü atan isim oldu. Bu dakikada faul kazanıldığı esnada Teknik Direktör Şota oyuncusunu yanına çağırarak, ona nasıl topa vuracağının taktiğini verdi. Ama bunu kimse anlamadı. Herkes topa Cardozo’nun vuracağını düşünüyordu. Belli ki daha önce çalışılmış bir pozisyondu. Aykut sürpriz yaparak golü attı ve bu gol takımını ateşlemeye yetti. Bu arada Aykut, söz konusu maçta Gaziantep’in etkili forveti Muhammet’e de adım attırmadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap