SON DAKİKA



Haber > Spor > Boş sözleşmeye imza atarım!

Boş sözleşmeye imza atarım!

12 Temmuz 2016 Salı - 14:49




Galatasaray'ın eski golcülerinden Necati Ateş, Antalyaspor'a geri dönmek istediğini resmen duyurdu, "Boş sözleşmeye imza atarım." dedi.





YENİDEN OYNAMAK İSTİYOR

Türk futbolunun önemli golcüleri arasında gösterilen Necati Ateş, Antalyaspor'da yeniden forma giymek istediğini resmen duyurdu. Antalya merkezli olarak yayın yapan Kanal V'de ekranlara gelen Kale Çizgisi programına telefonla katılan 36 yaşındaki oyuncu, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 4.5 sene sonra yeniden kırmızı beyazlı formayı giymeyi istediğini vurgulayan golcü oyuncu, Antalyaspor için boş sözleşmeye imza atabileceği söyledi.

"PARA BİLE KONUŞMAM"

Antalya'yı evi gibi gördüğünü ifade eden Ateş, "Galatasaray'a transfer olurken, yüklü miktarda alacağımdan vazgeçmiştim ve Antalyaspor'la bağım hiçbir zaman kopmadı. Seve seve Antalyaspor'da oynarım. Transferimle ilgili bir görüşme olursa, kulüple para bile konuşmam. Çok sevildiğim ve sevdiğim bir yer. Antalyaspor'a mali açıdan hiçbir sıkıntı yaratmadan boş sözleşmeye imzayı atarım." ifadelerine yer verdi.

750 BİN DOLAR ALACAĞINI BIRAKMIŞTI


2.5 sezon formasını giydiği Antalyaspor'dan 2011-2012 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan golcü oyuncu, yaklaşık 1 milyon doların kırmızı beyazlı kulübün kasasında kalmasını sağladı.

Antalyaspor'daki 750 bin dolarlık alacağından vazgeçen Necati Ateş, 250 bin dolar bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap