SON DAKİKA



Haber > Spor > Böyle takımın ben...!

Böyle takımın ben...!

31 Temmuz 2015 Cuma - 11:05








Nesini izleyeceğim, futbolunun(!) hangi versiyonuna yorum ve eleştiri yapacağım? Böyle takımın ben...! Hangi mevkiinde, kim oynamış ona ne diyeceğim? Size bu takımın formasını giydirenin, sahaya sizi futbolcu diye sürenin, güya size milyon eurolar verip bu takıma futbolcu diye transfer edenin, sizi bu insanların beklentilerine oyuncu diye sahaya sürenin, size bu şehrin şerefini teslim edip formasını giydirenlerin...

Allah iyiliğini versin(!) başka nasıl söyleyeyim? Ben bu satırlarda futbol ve futbolcu ve de takım adına bazı futbol eleştirisi yapıp, okuyucularımla bu maçı paylaşacaktım. Ben bu takımın(!) nesini, kimini, sahadaki hangi hareketini okuyucularıma aktarıp, onlara kendimi okutacağım söyler misiniz? Ortada profesyonel ve altı kez Türkiye lig şampiyonu olmuş bir kulübün formasını giyip sahaya çıkan sizlerin ben, hanginize ne söyleyeceğim?

Trabzon’da amatör bir takım dahi bu rakibe karşı sizden daha iyi futbol oynardı. Top tutmaktan haberiniz yok, pas vermeye mecaliniz yok, sahada mücadele etmek için kibiriniz size izin vermiyor. Güya kendinize ‘böyyük oyuncu’ süsü veriyorsunuz ama futbolla hiç alâkanız kalmamış. Kıçınıza süs vermekten rakip oyuncularla mücadele dahi edecek azminiz yok. Adamlar ciğerleri ile oynadı; siz ise sahada yok oğlu yoksunuz.

Bu maçta on tane gol atsa idiniz ne yazardı? Waris’iniz adeta kumru kuşu, Cardozo ise halen sahada geziniyor, yaptığı tek şey arkadaşlarına güya alkış tutmak. Bari çıkarın tribüne seyircilerin yerine alkış tutsun, hiç olmazsa aldığı parayı hak eder belki. Orta sahadaki oyuncular sanki Barcelona’ya karşı oynuyor, orta sahadan topu kaleciye geri pas yapıyor, yuh yani! Allah’tan korkun! Bu topu rakip kaleye kim taşıyacak?

Yusuf’umuz hakemlerle oynamaktan top oynamayı aklına getiremiyor. Medjani gitmiş, bu yıl sahada adeta dublörü veya yedeği yer almış. Constant’ı meth-ü sena ettik, vallahi Necmiati’de bile oynayamaz bu oyunla. Adam orta sahadan topu kapıp kalecimizin gözünün ortasına şut atıp gol yapıyor, bizim Mustafa Kumru, pardon Yumru onu seyrediyor. Ben sizin gibi oyuncuların... Hepsini cinci hocaya okutayım. Yahu bu rakip kim oluyor ki; siz ondan gol yiyorsunuz da adamlara sevinç yaşatıyorsunuz?


Sıradan en kötü para alanınız belki de iki milyon euro alıyor. Bu paranın vallahi yüz binini dahi size helâl etmez bu taraftar. Yazıklar olsun! Bu milleti ekran başına toplayıp insanların vakitlerini çaldırdınız. Trabzon’da siz bu takıma beş atsanız ne olur, on atsanız ne olur? Kaldı ki; Trabzon’da dahi işiniz şansa kaldı. Hayatım boyunca bu kadar ruhsuz, karaktersiz ve futboldan uzak bir takım seyretmedim. Giydiğiniz formaya, çıktığınız sahaya, yediğiniz ekmeğe yazık ve günah... Bu takımdan, bu vaziyette ancak horon ekibi olur, o da oynamasını bilirseler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap