SON DAKİKA



Haber > Spor > Bırakın Akyazı'nın yakasını!

Bırakın Akyazı'nın yakasını!

10 Kasım 2016 Perşembe - 16:50








Trabzonspor’un tek gündemiymişcesine temcit pilavı gibi ‘Akyazı Stadı ne zaman açılacak’ diye pişirip pişirip önümüze koyuyorlar. BordoMavili ekibin ligdeki durumu belli. Ortada ne bir hedef var ne de heyecan. Şimdi Akyazı’ya gitmenin ne Trabzonspor’a ne de Bordo-Mavili renklere gönül verenlere kazandıracağı bir şey var. Temennim o ki çevre düzenlemesi, insanların maç dışında geçirebileceği güzel alanlarla birlikte hiçbir eksikliğin, aksaklığın olmadığı bir mabede merhaba demek için bir sezon daha dişimizi sıkalım. Hem bu 50. yıl hedefini şampiyonluk olarak belirleyen başkan Muharrem Usta ve yönetimi için de yeni sezon farklı bir hava oluşmasına zemin hazırlar. Yeni bir stat, yeni bir heyecan, yeni bir ruhla orada olunmasının güçlü savunucularındanım. Allah aşkına bırakın şu Akyazı’nın yakasını da taşlar yerli yerine otursun!

DAHA TEHLİKELİ BİR DURUM..!

Geçen sezon her şey güzel giderken Galatasaray maçında Cüneyt Çakır sahneye çıkmış, Trabzonspor’un dibe vurmasında ilk fitili ateşlemişti. Daha sonra zincirin halkalarına yeni tetikçiler eklenmiş ve Bordo-Mavili ekip kabus gibi bir sezon yaşatmıştı. Trabzonspor ligin 5. haftasında Cüneyt Çakır’ın gazabına uğradığında 4 maçta 10 puan toplayıp üst sıralarda kendine yer bulmuş, belki de bu durum daha büyük bir facianın yaşanmasının önüne geçmişti. Gelelim bugüne... 13. sırada yer alan Trabzonspor Beşiktaş karşısında belalısı Mete Kalkavan tarafından puanları elinden alındı. 3 gün ses çıktı ve kısıldı. Konum itibariyle kötü bir sıralamada yer alan Trabzonspor’un hakemler tarafından aşağıya doğru çekilmek istenmesine karşı önce yönetim yumruğunu sert bir şekilde masaya vurmalı, sonra kitleleri peşinden sürükleyip hak mücadelesinin içerisine çekmeli. Bunun için de kendi içimizde var olan gücü ortaya çıkarmamız gerekiyor. Kenetlenip eyyamcıların Trabzonspor’un hakkını gasbetmesine dur demeliyiz. Yoksa yarın kapanmayacak yaraların açılmasına neden olur.

BU SESE KULAK VERİN!

Sezona sıkıntılı bir transfer süreci ile girdi Rizespor. Çünkü yönetim eldeki imkanlar doğrultusunda teknik direktör Hikmet Karaman’ın transferde beklentilerini karşılayamadı. Karaman 10 haftalık bölümde takımda gözle görülür eksiklikleri tespit etti, takımı ara transferde ayağa kaldıracak transfer hamleleri için yönetime en az iki oyuncu alınması yönünde rapor verdi. Başkan Metin Kalkavan ve ekibinin takdir ettiğim yanları, daima istikrardan yana tavır sergilemeleri. Karaman’la uyum içerisinde yolculuklarına devam ediyorlar. Kalkavan ve ekibi inanıyorum ki ara transfer döneminde Karaman’ın sesine kulak vererek, başarılı hocanın isteklerini yerine getirir, tadından yenmeyecek bir Rizespor izlettirirler.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap