SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu çocukta iş var!

Bu çocukta iş var!

08 Ağustos 2015 Cumartesi - 08:03




Trabzonspor’un yeni transferi Okay Yokuşlu, Bordo-Mavili formayla ilk 11’de çıktığı ilk maçında gol atarken futboluyla umut verdi





Trabzonspor’un yeni sezon öncesi 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Kayserispor’dan transfer etmesi nedeniyle eleştirilen Okay Yokuşlu, ilk maçında ortaya koyduğu futbolla eleştirilere cevap verdi. Kendisine ödenen bonservis bedelinin fazla bulunmasına rağmen Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın “Yıldız olacak bir oyuncu” yorumunu yaptığı Okay, oynadığı futbolu bir de golle süslerken beğeni topladı. Attığı gole rağmen takımının tur atlamasını sağlayamayan Okay için olumlu yorumlar yapılmaya başlandı. Hem Hollanda hem de Almanya kampında istekli çalışması sonucu formayı kapan Okay’ın ilk 11’in değişmezi olacağı belirtiliyor. Genç futbolcu 11’deki ilk maçına Avni Aker’de çıkmanın heyecanını yaşasa da attığı gole sevinememişti. Okay, artık Bursaspor maçını düşündüklerini ve lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap