SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu iş olacak gibi!

Bu iş olacak gibi!

14 Ağustos 2015 Cuma - 12:07




Trabzonspor; Papy Djilobodji için Nantes’e, Yatabare+1.5 milyon Euro teklif etti. Fransız kulübünün teklife sıcak yaklaştığı öğrenildi.





Trabzonspor’da Papy Djilobodji transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik Direktör Şota Arveladze’nin ısrarla kadrosunda görmek istediği 26 yaşındaki savunma oyuncusu için Bordo-Mavililer Fransız kulübünün kapısını yeni bir teklifle çaldı. Senegalli futbolcu için Yatabare’yi gözden çıkaran Trabzonspor’un Nantes’e Papy Djilobodji’ye karşılık bu oyuncu ile 1.5 milyon Euro teklif ettiği bildirildi. Papy Djilobodji’nin de takımdan ayrılmak istediğini göz önünde bulunduran Fransız ekibin bu teklife sıcak baktığı, transferin gerçekleşme olasılığının arttığı bilgisine ulaşıldı. Trabzonspor’un hafta başında bu transferi kamuoyuna açıklayabileceği ifade ediliyor. Sportif Direktör Süleyman Hurma görüşmelerin iyi yolda ilerlediğini, transferin gerçekleşmesinin an meselesi olduğunu bildirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap