SON DAKİKA



Haber > Spor > Bu şehri içten çökertiyorlar

Bu şehri içten çökertiyorlar

05 Kasım 2015 Perşembe - 09:23








Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı, Trabzonspor’a verilen ağır cezalara isyan etti. “Yönetim ‘a’ olmuş ‘b’ olmuş, hala kendini bu şehrin sahibi gibi görüp ama hiçbir şeyi beğenmeyen bazı zihniyete yazıklar olsun arkadaşlar” diyen Yazıcı, şöyle devam etti: “Trabzon kenti üzerine oynanan oyunu hala göremeyen akıldan yoksun şahsiyetlere bir sözüm var. Lütfen bu şehir için kenetlenelim! Bu cezaları alan şahıslar babalarının hayrına almadı. Trabzon sevdası üzerinde olan kişilere saygı duymak gerekir. gelin birlik olup tepkimizi gerektiği gibi verelim.”

Yazıcı, “Trabzon göz göre göre sermayenin önünde diz çöktürülüyor. Bunların sadece yöneticilere ceza verdiğini sanmayın. Bunlar Trabzon isminden, Trabzon insanından, Trabzon şehrinden nefret ediyorlar. Bu cezalar Ali, Hasan ya da Hüseyin’e yazılmadı anlayın artık! Trabzon ismine, kimliğine yazıldı. gelin bir tepki verelim, köşe bucak kıytırık düşüncelerden uzak durunuz. Bir köşede avını sırtlan gibi bekleyenlere Trabzonumun cevabı bir olmalı, tek ses olmalı. Yarın yönetim değişir, bir başka yönetim geldiğinde de aynı şeylerin yaşanacağını bilmeliyiz. Çünkü bu olaylar dün de vardı, bugün de var, yarın da olacak. Trabzonspor’da yöneticilik, başkanlık yapacaklara her daim bu şehir sahip çıkmalı” dedi.

Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap