SON DAKİKA



Haber > Spor > Büyük gün Çarşamba

Büyük gün Çarşamba

15 Haziran 2014 Pazar - 11:54




Teknik direktör arayışını sürdüren Çaykur Rizespor’da Başkan Metin Kalkavan, Çarşamba günü takımın başına kimin geçeceğini açıklayacaklarını söyledi.





Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Metin Kalkavan, teknik direktör arayışları kapsamında görüştükleri Aykut Kocaman'ın yurt dışında çalışmak istediğini ve yeni teknik direktörlerini gelecek hafta açıklayacaklarını söyledi. Kalkavan, yeni sezona takımın başına getirecekleri teknik direktör için görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Birçok teknik direktöre karşı düşüncelerimiz pozitif” dedi. Kalkavan, “İmza aşamasına gelmeden görüştüğümüz teknik direktörün ismini açıklama doğru değil. Teknik direktör görüşmelerimiz devam ediyor. Gelecek Çarşamba hocamızı açıklayacağım. Görüştüğümüz hocalardan biri de Aykut Kocaman'dı. Aykut Kocaman'ın yurt dışı tercihi var. Buna da saygı duymak lazım. Her görüştüğümüz isimle anlaşma şansımız yok" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap