SON DAKİKA



Haber > Spor > Canikli'den 50. yıl hediyesi

Canikli'den 50. yıl hediyesi

12 Temmuz 2016 Salı - 19:47




Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’den, 50’nci kuruluş yıldönümünü kutlayan Giresunspor’a tarihinin en büyük hediyesi geldi. Canikli’nin mimarı old





Giresunspor camiasının rüyalarını süsleyen Çotanak Arena’da en önemli eşik geçildi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin mimarı olduğu 20 bin kişilik Çotanak Arena’nın ve 1000 kişilik Olimpik Yüzme Havuzu’nun ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 11 firma katıldı. İhale 15 gün içerisinde sonuçlanacak ve çalışmalar hemen başlayacak. 650 iş günü içerisinde tamamlanacak olan bu muhteşem proje bitirildiğinde Giresunspor uluslararası standartlarda muhteşem bir tesise kavuşmuş olacak. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, “Çotanak Arena Giresunspor’a ve Giresun’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yeşil beyazlı camianın rüyalarını süsleyen Çotanak Arena Projesi’nin ihalesinin yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Giresunspor tarihinin en önemli yatırımı olarak gördükleri bu projenin hayata geçirilmesi için çok büyük fedakarlıklar yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’ye minnettar olduklarını ifade eden Bozbağ, “Sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli Çotanak Arena için yıllardır çok büyük emekler verdi. Sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’ye, şahsım, Yönetim Kurulum, Giresunspor camiası ve Giresun halkı adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap