SON DAKİKA



Haber > Spor > Cardozo zamanı

Cardozo zamanı

03 Kasım 2015 Salı - 10:18




İki haftadır forvette Deniz Yılmaz'ı oynatan Şota Arveladze, Başakşehir'e Paraguaylı yıldız Cardozo'yu hazırlıyor. Tecrübeli golcüyle başkan da bir gö





Forma Cardozo'ya... Sivas’ı yendikten sonra skandal hakem hatalarının damga vurduğu Gaziantep maçında sahadan 1 puanla ayrılan Trabzonspor, Başakşehir deplasmanına mutlak galibiyet için gidiyor.

Tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapan teknik direktör Şota Arveladze, bu zorlu maçta forvet tercihini de tecrübeli golcüsü Oscar Cardozo’dan yana kullanacak. Son dönemde hakkında sık sık transfer söylentileri çıkan, adı Ajax’la da anılan Cardozo’yla moral vermek amacıyla başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun da bir görüşme yaptığı öğrenildi. İkilinin zirvesinde, Fırtına’nın patronunun, “Sen bizim kralımızsın. Seni bırakmak değil, senin etrafını güçlendirerek bize katkı vermeni hedefliyoruz. Gollerine hepimizin ihtiyacı var” dediği öğrenildi.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap