SON DAKİKA



Haber > Spor > Çok Özer tim!

Çok Özer tim!

15 Mayıs 2015 Cuma - 10:17




Attığı gollerle Trabzon’a 10 puanlık katkı sağlayan Özer Hurmacı takımın itici gücü oldu.





Bursaspor'u yıkan tek golü kaydeden Özer Hurmacı, Trabzonspor’u Avrupa kupalarına katılma yolunda ayakta tutan gizli kahramanlardan biri oldu.  Yetenekli futbolcu kritik maçlarda sahneye çıkarak attığı gollerle Bordo-Mavili ekibe 10 puanlık katkı sağlayarak takımının ayakta kalmasını sağladı. Özer Hurmacı ligin ilk yarısında 3-3 biten Bursaspor maçında 1 gol kaydederken, Trabzonspor’un  3-2’lik Başakşehirspor  zaferine de 1 gol katkı yaptı. Galatasaray derbisinde sahne alan yetenekli futbolcu  2-1 Trabzonspor galibiyetiyle sona eren maçta 1 gole imza attı.

Yetenekli futbolcu son olarak Bursaspor’un fişini çekerek, Trabzonspor’un Avrupa yarışında gol almasını sağladı. Özer Hurmacı, “Takımıma hedeflediği yolda katkı yapmak benim için tabiiki büyük bir mutluluk. Ancak unutulmamalı ki bu bir takım işi. Herkesin emeği var. İnşallah böyle devam edeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap