SON DAKİKA



Haber > Spor > Cumhurbaşkanımıza danışman olmak istiyorum

Cumhurbaşkanımıza danışman olmak istiyorum

18 Nisan 2016 Pazartesi - 14:44




Teknik Direktör Yılmaz Vural, futbolun büyük sorunlarının olduğunu dile getirerek "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Keşke Cumhurbaşkanımızın futbol da





Vural, sosyal medyadan dinleyicilerin kendisine yönlendirilen sorulara cevap verdi. ‘Siyasete girecek misiniz?’ diye bir soru üzerine Vural, siyasetin çok zor bir iş olduğunu belirtti. Vural, siyasetin kendi işi olmadığını ve yapamayacağını vurgulayan Vural sözlerini şöyle sürdürdü: “Ülkemizde siyaset yapmak ve insanları idare etmek çok zordur. Oysa, Almanya’da takım tutar gibi siyaset yapılmıyor. Bir Hıristiyan demokratlar bir sosyal demokratlar geliyor. Seçmen hizmeti iyi yapana oy verip onu seçmeli. Maalesef halkımız bu konuda sınıfta kalıyor. Ben, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yerinde olmak istemezdim. O, lider olarak toplumun yüzde 52’sini ikna etti. Halk onu seviyor.”

“CUMHURBAŞKANIMIZI SEVİYORUM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iyi bir futbol adamı olduğunun da altını çizen Vural, kendisine her saat ulaşabildiğini söyledi. Bunun çok güzel bir duygu olduğunu kaydeden deneyimli çalıştırıcı, “Gecenin kaçında olursa olsun sizi dinliyor ve telefonunuza cevap veriyor. Bir program için Afrika gezisine gitmeden önce kendisi ile görüşmek istemiştim. Bir gece telefonum çaldı, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız sizinle görüşecek’ dediler. Çok heyecanlandım. Afrika’dan arıyordu. Bana, ‘Yılmazcığım nasılsın’ dedi. Sağ olsun, bana dönmesinden dolayı büyük onur duydum. Benimle ilgili konuyu araştırmış. Kendisine, ‘ne olur bana yardım edin. Bir saatinizi ayırınız. Futbolun sorunlarını size anlatayım,’ dedim. O da, ’tamam, olur’ dedi.” Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini gördüğü her yerde yakından ilgilendiğini de kaydeden Vural, ülkemizin 29 mükemmel stada kavuştuğunu hatırlattı. Vural, “Statların dolması lazım. Ülkemizde spora vakit ayrılmalı. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı da öğrencilerin yoğun ders programı yüzünden spora yönelemediğini belirtti. Gerçekten çocuklarımız sosyal faaliyetlere, spora zaman ayırmalı” dedi.

 

“CUMHURBAŞKANIMIZA DANIŞMAN OLMAK İSTİYORUM”


BJK Vodafona Arena Stadı’nın açılışında milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile milli güreşçi Hamza Yerlikaya’nın ile görüştüklerini anlatan Vural, her ikisinin de Cumhurbaşkanı Danışmanı olmasına vurgu yaparak, kendisinin de futbol danışmanı olmak istediğini hissettirdi. Vural, şunları söyledi:

“Keşke Cumhurbaşkanımızın, futbol ile ilgili de bir danışmanı olsa. Futbolun büyük sorunları var. Futbol Federasyonu’nun yapısı değişmeli. Sorunlar patlayacak duruma geldi. Futbol sadece bir spor olarak görülmemeli. Büyük bir sektör. Bu konuda Cumhurbaşkanımıza sorunları söylemeyi çok isterim.”

Vural, Metan’ın, ‘antrenörlüğü bırakacak mısınız?’ sorusu üzerine de, ‘danışman olursam bir süreliğine bırakırım’ dedi. Sunucu Metan, bu sırada sosyal medyadan gönderilen mesajları okudu. Bir dinleyicinin, ‘Sayın Vural Ekonomi Bakanı ol enflasyonu düşür’ şeklinde mesajı üzerine Vural, bolca güldü ve teşekkür etti.

Vural, kendisine yönelik övücü mesajların gelmesiyle iyice neşelendi. “Adam gibi adam seni büyük takımların başında görmek istiyoruz” şeklindeki bir mesaj ile de iyice heyecanlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap