SON DAKİKA



Haber > Spor > Denilson bombası!

Denilson bombası!

12 Temmuz 2016 Salı - 13:53




Johansen ve Delaney transferlerinde umduğunu bulamayan Galatasaray, Brezilyalı ön libero Denilson Pereira Neves'i gündemine aldı.





Felipe Melo’nun İnter’e gidişinden sonra ön libero bölgesini bir türlü dolduramayan ve orada hemen hemen 5-6 futbolcu denemesine rağmen iyi sonuçlar alamayan Galatasaray, ikinci Melo’sunu arıyor. Selçuk İnan’ın yanına kesici ve mücadele gücü yüksek olan tecrübeli bir futbolcu bakan sarı kırmızılı yönetim her ne kadar Hamit Altıntop ve Dzemaili ile rahatlasa da her iki isim Galatasaraylı taraftarların içine sinmiyor.

GALATASARAY İYİ BİR ÖN LİBERO ARIYOR

Dzemaili’nin takıma dönmek istemeyişi, Hamit Altıntop’un sık sakatlanması Galatasaray’ı ön libero konusunda harekete geçirirken Johansen ve Delaney’den vazgeçilmesi sarı kırmızılı yönetimi farklı arayışlara itiyor. Gerek scout ekibini önerdiği futbolcular, gerek İdari Menajer Cenk Ergün’ün gözüne batan oyuncular, gerekse menajerler aracılığıyla önerilen isimlerden en iyisini seçmeye çalışan Galatasaray yönetimi genelde düşük maliyetli futbolculara yönelirken, ön libero mevki için Jan Olde Riekerink’e önerilen son ismin Brezilyalı oyuncu Denilson Pereira Neves olduğu ortaya çıktı.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNE GELEN SON İSİM DENİLSON PEREİRA!

2006-2007 sezonunda Brezilya devi Sao Paulo’dan Arsenal’e 4,5 milyon Euro karşılığında transfer olan ve 5 sezon Premier Lig’de top koşturan Denilson  2011’de eski kulübü Sao Paulo’ya kiralık olarak gönderilirken, 28 yaşındaki orta saha oyuncu Brezilya Seri A’da da 5 yıl oynamayı başardı.


Geçtiğimiz sezon Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Wahda’ya transfer olan Denilson 29 maçta 3 gol atarken, oyuncunun 1,7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray’a imza atamaya yakın olduğu bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap