SON DAKİKA



Haber > Spor > Deniz bitmez!

Deniz bitmez!

26 Ekim 2015 Pazartesi - 09:18




Deniz Yılmaz, bu sezon hiç hak etmediği bir şekilde cezalandırıldı. Ancak o küsmedi, sabretti, sonunda muradına erdi.





Trabzonspor’da teknik direktör görevine Şota Arveladze’nin gelişiyle adeta taca atılan Deniz Yılmaz tam bir profesyonellik örneği gösterdi. N’doye ve Cardozo’nun gölgesinde kalan yetenekli futbolcu birçok maçta 18’e dahi giremezken bunu dert etmedi, forma aşkıyla disiplinli bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. En önemlisi de küsmedi, sabretti ve sonunda muradına ermesini bildi. Deniz belki maçta gol atma başarısını gösteremedi ama çalışkanlığıyla camiadan geçer not almayı başardı. Yetenekli futbolcu, 4 haftalık kötü süreci sonlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “4 haftada hiç hak etmediğimiz sonuçlarla karşılaştık ama Sivasspor maçıyla kendimize gelmeyi başardık. Şimdi önümüzde Gaziantepspor maçı var. Bu karşılaşmayı da kayıpsız geçerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

15 milyon TL’ye karşı 2 milyon TL!

Sivasspor maçında 11’de görev alarak Cardozo’yu kulübeye, N’doye’yi tribüne mahkum eden Deniz Yılmaz aynı zamanda bir gerçeği de gözler önüne serdi. Trabzonspor’da yılda 2 milyon TL alan gurbetçi futbolcunun önüne geçtiği iki yıldız futbolcunun kazandığı para ise dudak uçuklatıyor. Cardozo Trabzonspor’dan yıllık 2.5 milyon Euro’yu cebine koyarken, N’doye’ye de Paraguaylı futbolcu gibi 2.5 milyon Euro ödeme yapılıyor. İki oyuncu için Karadeniz ekibinin kasasından yılda 15 milyon TL çıkıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap