SON DAKİKA



Haber > Spor > Dere görünmeden paça sıvanmaz!

Dere görünmeden paça sıvanmaz!

07 Ağustos 2015 Cuma - 10:50








Maç önü Şota’nın Barış Yurduseven ile röportajını izlerken... O da ne...! Araya giren bir başka görüntüde Başkan, eliyle dört rakamı gösteriyor. Önce maç skoru mu, Rabia işareti mi? Pek kestiremedik derken... İkinci kez Başkan’ın bir eliyle dört... Diğer eliyle sıfır işareti yapan görüntüsü bir kez daha ekrana gelince anladık ki... Başkan 4-0’lık bir skor bekliyor... Anlaşılan “Dereyi geçmeden paçayı sıyırmış” Sevgili Başkan...!

Kadroya da bakınca, tamamen atak oyunla... Rakibi baskı altına alıp... Turu geçecek skoru yakalamayı amaçladığını görebiliyoruz Şota’nın. O zaman kanaatimiz iyice güçlendi ve maç başlamadan...

İşlem tamamdır kanısına vardık.(!!!) Sadece bizler mi? Maç önü yayına katılan yorumcular da Trabzonspor’un turu rahat geçeceği noktasında hemfikirdiler. Oysa iki ayaklı maçlarda 1-0 çok tehlikeli bir skordur. Kapanan rakibe karşı iki farklı skoru bulmak hiç de kolay olmaz! Bir kez daha görüldü ki, kazın ayağı hiç de öyle değil. Ne Başkan’ın 4-0’lık temennisi...

Ne de sorumluluk taşımayan yorumcuların maç önü hayli iddialı yorumları... Gerçek olan, yüzlerce bilinmeyeni olan bu oyunda ne ile karşılanacağının bilinmemesidir. Dün gece bu gerçek bir kez daha yaşandı. O nedenle “lambanın altında atmayacaksın...!”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap