SON DAKİKA



Haber > Spor > Derecik evde yok !

Derecik evde yok !

10 Nisan 2023 Pazartesi - 14:03




Kırmızı-Yeşilliler, 25. hafta maçında sahasında konuk ettiği Doğubayazıt Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu





SON haftalarda düşüşe geçen 1985 Derecik 25. hafta maçında Akyazı Sahasında Doğubayıt Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmanın hemen başında Hamza Akman’ın golüne engel olamayan kırmızı-yeşilliler 1-0 geriye düştü. Gerginlik seviyesinin üst düzeye çıktığı ilk devrede iki takımında gol bulma çabaları sonuçsuz kalınca 1985 Derecik SK soyunma odasına 1-0 geride girdi.

İKİNCİ devrede gol için yüklenen 1985 Derecik SK aradağı golü bir türlü bulamadı. 69’da Ömer Faruk’un golüne engel olamayan Kırmızı-Yeşilliler bu golden sonra oyundan iyice düştü. Kalan dakikalarda her iki takımda yakaladığı cılız fırsatları golle sonuçlandıramayınca karşılaşma 2-0’lık Doğubayazıt Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

SAHA: Yavuz Selim/Trabzon

HAKEMLER: Yavuz Yasul ***, Umut Türkeş ***, Faik Sancaktutan ***

1985 DERECİK SK: Enescan **, Ercan **, Oğuzhan **, Onur **, Samican **, Mesut **, Hami **, Barış **, Onur **, Furkan **, Abdülkadir **

DOĞUBAYAZIT BLD: Burak ***, Deniz ***, Burçin ***, Kubilay ***, Yusuf ***, Tolga ***, Emre ***, Cengiz***,Hakan ***, Ömer Faruk ***, Emrah ***
GOLLER: Dk.5 Hakan Akman, Dk.69 Ömer Faruk  (Doğubayazıt Bld)
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap