SON DAKİKA



Haber > Spor > Douglas geliyor mu?

Douglas geliyor mu?

18 Ağustos 2015 Salı - 08:41




Trabzonspor’un D.Moskova’da forma giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu için girişimde bulunduğu bildirildi.





Defansın göbeğini iki stoper ile güçlendirmeyi amaçlayan Trabzonspor gözünü Rusya ligine dikti. Bordo-Mavililer’in Dinamo Moskova’da forma giyen Douglas Franco Teixeira’nın transferini bitirmek için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmakta kararlı olan Trabzonspor kurmayları, gelecek sezon kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan Douglas Franco Teixeira’yı iyi bir bonservis bedeli ile renklerine bağlamayı amaçlıyor. 7.5 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Rus ekibinin rakamı yarı yarıya indirme teklifinde bulunan Bordo-Mavililer, Dinamo Moskova ekibinin vereceği cevaba odaklanmış durumda. Savunma oyuncusunun da Trabzonspor’un cazip teklifine ‘evet’ dediği, kulübüyle anlaşılması durumunda Bordo-Mavili formayı giymek istediği ifade edildi.

Bir zamanlar rakiplerdi

Trabzonspor’un transfer etmek istediği Douglas Franco Teixeira bir zamanlar Dame N’Doye ile karşı karşıya gelmişti. N’Doye Lokomotif Moskova’da forma giydiği dönemde Douglas Franco Teixeira ile kıran kırana bir mücadeleye tutuşmuştu. Şimdi ikilinin yolunun Trabzon’da kesişmesinin an meselesi olduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap