SON DAKİKA



Haber > Spor > Durmak yok yola devam!

Durmak yok yola devam!

09 Kasım 2015 Pazartesi - 08:30




Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, teknik heyet ve futbolcularla Başakşehir maçı öncesi toplantı yaparak, “Aday olacağım ve nasipse





Trabzonspor Süper Lig’de kötü sonuçlar almaya devam ederken Aralık ayında yapılacak kongre öncesi de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kongrede aday olup olmayacağı merakla beklenen mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu Başakşehir maçı öncesi kullandığı ifadelerle tavrını net şekilde ortaya koydu. Son dönemde yaşanan puan kayıpları nedeniyle muhalefet tarafından yoğun şekilde eleştirilen Hacıosmanoğlu’nun, Başakşehir maçı öncesi İstanbul’da futbolcularla ve teknik heyetle toplantı yaptığı ortaya çıktı. Hacıosmanoğlu’nun toplantıda puan kayıplarının camiada ciddi hayal kırıklıkları yarattığını söylediği belirtilirken şu ifadeleri kullandığı kaydedildi: “Yakın zamanda bir kongre yapılacak. Bu kongrede ben de aday olacağım ve nasipse yeniden kazanacağım. Ardından her şeyin daha güzel olacağına dair size söz veriyorum. O yüzden biraz daha sabır ve özveri bekliyorum.” Hacıosmanoğlu bu sözleriyle kongrede kesin aday olacağının sinyalini de vermiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap