SON DAKİKA



Haber > Spor > Düzyurtspor’un tahammülü yok!

Düzyurtspor’un tahammülü yok!

22 Mart 2018 Perşembe - 15:55




Turuncu-Yeşilliler, Trabzon derbisini kazanarak ilk beş iddiasını gealecek haftalara taşımanın planlarını yapıyor





Baysal İnşaat Düzyurtspor’da gözler Trabzon derbisine çevrilirken Turuncu-Yeşilli ekibin Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, kazanmak zorunda oldukları bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Ortakudaş, “Play-Off iddiamız devam ediyor. Önümüzde bizi bekleyen kritik maçlar var. Bu haftada Arsinspor ile karşı karşıya geleceğiz. Kazanmak için oynayacağız. Rakibimizinde puan kaybına tahammülü yok. İnşallah dostane bir maç olur ve hak eden kazanır” dedi.

Kalan haftalarda ilk beş için mücadele eden bazı ekiplerle karşı karşıya geleceklerini belirten Ortakudaş, “Kalan maçlarımızda play-off içerisinde olan takımlarla maçımız var. Cizre ve Çorum ile içerde Elaziz ile ise dışarıda karşı karşıya geleceğiz. Bu maçları kazanmamız önümüzü açacaktır. Önümüzdeki maçları küçük kayıplarla atlatabilirsek Play-Off’a niye kalmayalım ki. Öncelikle Arsinspor ile oynayacağımız zorlu 90 dakikaya kilitlenmiş durumdayız” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap