SON DAKİKA



Haber > Spor > Ekici'siz Trabzon

Ekici'siz Trabzon

16 Ağustos 2015 Pazar - 11:36








Trabzonspor kendi sahasında çıktığı ilk maça ‘galibiyet’ parolasoyla çıktı. Geçen yılki kadrosundan 7 oyuncuyu kaybeden, eksik Bursaspor karşısında Trabzonspor ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyamadı. Bursaspor orta sahasında Josue ve Jorguera daha iyi paslar yaptılar.

Trabzonspor’da sağ tarafta başlayan Yusuf çok etkisizdi. 20. dakikadan sonra kanatlarda oynayan Erkan ve Yusuf değişikliğinde etkisizlik devam etti. Cardozo adeta topla hiç buluşamadı. Trabzonspor takımında Cavanda iyi bir oyuncu. Süratli bir oyuncu. Trabzonspor’a çok daha faydalı olacağına inanıyorum. Trabzonspor’da orta sahada oynayan Okay ve M’Bia bilhassa iyi gözüktü. M’Bia sakatlanana kadar iyi gözüktü.

Bursaspor ise eksik kadrosuna rağmen Josue’in 11. dakikada nefis pasıyla Advıncula’nın vuruşu direkten dönünce, Bursaspor için şanssızlık Trabzonspor için şans anıydı. Trabzonspor adına sanki oyunun kaderini değiştirmişti. İlk yarıda tek pozisyonumuzda 30. dakikada M’Bia’nın atmış olduğu şutu Mert Günok iyi çıkardı. Trabzonspor’un ilk yarıda başka bir pozisyonu yoktu. Özer ve Erkan Zengin de etkisiz olunca, Trabzonspor forvetleri pek iş yapmadı. Constant sol bekte sanki ‘oynamak istemiyor’ gibi görüntü verdi.

İlk yarının sonunda Medjani ve Özer arasındaki münakaşa Trabzonspor’daki oyunculara yakışmadı. Zannediyorum ki; devre arasında da bu tartışma sürdüğü için Şota, Aykut ile Medjani’yi değiştirdi. Sahada adeta dökülen, geçen yılın gol kralımız Cardozo’nun yerine N’Doye’yi aldı. Şota’nın buradaki kararı doğruydu. Oyuna ikinci yarıda giren N’Doye’nin kaliteli futbolcu olduğunu biliyorduk.

Bence çok hazır. Trabzonspor’a faydalı olacağına inanıyorum. İkinci yarıda Yusuf yine etkisizdi. Trabzonspor kornerden kazandığı karambol topta, Erkan Zengin attığı golle adeta moral kazandı. Trabzonspor için ilk maçta alınan bu üç puan Erkan Zengin için bir moral oldu. Trabzonspor için daha iyi sonuçlar olacaktır. Golden sonra Trabzonspor sağlı sollu ataklar geliştirdi. N’Doye ve Erkan’ın oynadığı iyi futbolla, rakip kalede daha çok etkili oldu. Sonlara doğru Trabzonspor daha baskılı oldu. Önde baskı kurdu. Bursaspor ikinci yarıda kalemize bir kez geldi ve dışarı gitti.


Sercan döküldü. Ertuğrul hoca 61. dakikada Emre’nin yerine Cuenca’yı aldı. Bursaspor’a bir değer katmadı. Trabzonspor ilk maçta nemli ve sıcak havada lige moralli başladı. Alınan bu üç puan, Trabzonspor taraftarlarını sevince boğdu. En çok sevindiğim olay; N’Doye’nin ileride Cardozo ile beraber çift santrafor oynarsa daha da faydalı olacağıdır. Özer ve Yusuf iyi oyun çıkaramadılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap