SON DAKİKA



Haber > Spor > Enrique'den ilginç yorum

Enrique'den ilginç yorum

18 Ekim 2015 Pazar - 15:40




Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, 5-2’lik Rayo Vallecano galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada, bu sezonun kendileri için komik olduğunu söyled





Katalanların teknik direktörü Luis Enrique, 5-2 kazandıkları Rayo Vallecano mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundu. 4 gol atarak maçın yıldızı olan Neymar’dan övgüyle bahseden Enrique, "Neymar şimşek gibiydi. İki kelimeyle onu tarif etmem gerekmiyor, tek kelime: Muhteşemdi" dedi. Rayo Teknik Direktörü Paco Jemez’e karşı rahat bir maç oynadığını hatırlamadığını kaydeden Luis Enrique, "1-0 geri düşene kadar birçok fırsat yakaladık ama yine efektif değildik. İlk yarıda çok iyi futbol oynadık, ikinci yarı ise kötüydü. Ancak, ikinci yarıda daha efektifdik. Sadece yarattığımız pozisyonlardan bahsetmiyorum, oyunun genelinden konuşuyorum. Bu sezon bizim için oldukça 'komik' geçecek. Çok kaliteli oyuncularımız var ama kolay pozisyonları atmakta sorun yaşıyorlar. Bunun üzerine çalışmakla da alakalı yok üstelik" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap