SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal doğru isim

Ersun Yanal doğru isim

19 Mayıs 2016 Perşembe - 08:17




Trabzonspor'da daha önce görev yaptığı iki dönemde üç farklı yönetim kurulu ile çalışan teknik direktör Yanal'a eski yöneticileri destek verdi.





Tek ihtiyaç sabır ve hoşgörü

Trabzonspor Kulübü’nde Nuri Albayrak başkanlığındaki yönetimde basın sözcülüğü görevinde bulunan Zeyyat Kafkas da tecrübeli teknik adamın doğru bir tercih olduğu görüşünde. Kafkas, şöyle konuştu: “Çalışkan, teknik ve mental çalışmaları çağdaş futbolla bağdaşan, ekip çalışmasını üst düzeyde önemseyen ve uygulayan bir teknik adamdır. Tek endişem, yönetim kurulunun ortaya koyduğu 50. Yılda şampiyonluk hedefinin oluşturacağı baskı olacaktır. Ersun hoca şampiyonluğun bir proje olduğunu düşünür her zaman. Camiamız Ersun Yanal'a ve yönetim kuruluna güvenmeli, sabırlı olmalı ve sahip çıkmalıdır. Gün itibarıyla kulübümüz dip yapmıştır ama sıçrama kabiliyetine sahip bir markadır. Tek ihtiyaç sabır, sabır ve hoşgörüdür.”

Trabzonspor'da üçüncü kez göreve getirilen teknik direktör Ersun Yanal'a, Bordo-Mavili takımın başında bulunduğu dönemlerdeki yöneticilerden destek geldi. Takımda daha önce görev yaptığı iki dönemde üç farklı yönetim kurulu ile çalışan Yanal konusunda, bazı eski yöneticiler “Tam isabet” yorumunu yaptı. İlk kez 2007'de Bordo-Mavili ekibin başına geçen Yanal'ın ilk dönemindeki asbaşkanlardan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Bence yeni bir kadro ve yeni bir oluşum ihtiyacı olan Trabzonspor'u tanıyan, kendini ispatlamış Ersun Yanal uygun bir isimdir. Yönetim kendisine sahip çıkıp imkan sağlamalı. Camiamıza ve Ersun hocaya hayırlı olsun, kendisine başarılar diliyorum” dedi

Başarılı olacaktır

Yanal'ın ikinci döneminde genel sekreterlik görevinde bulunan Köksal Güney de tecrübeli çalıştırıcı için “Yine Trabzonspor'a Hizmet etmeye g e l m i ş t i r . Kendisi 2010- 2011 sezonu şampiyonu olan kadronun çekirdeğini oluşturmuştur, temelini atmıştır. Aynı sorumlulukla ve planlı şekilde yönetimle uyumlu çalıştığında başarılı olacağına inanıyoruz. En büyük isteğimiz de budur. Trabzonspor camiasının Başarılı günlere ihtiyacı var. Herkesin, tüm camianın sonuna kadar ona destek olması gerekir. Kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.


1461’den destek

1461 Trabzonsporlular Derneği, Bordo- Mavili yönetimin takımın başına Ersun Yanal’ı Getirmesine destek verdi. Dernek Başkanı İbrahim Tüfekçi, “Başkan ve yönetim kurulumuzun teknik direktör konusunda Ersun Yanal isminde vermiş olduğu kararı destekliyoruz. Camiamızın bu kötü günleri en kısa zamanda geride bırakıp sportif ve ekonomik başarılara ulaşacağına inanıyor, derneğimiz olarak her türlü desteğimizi vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap