SON DAKİKA



Haber > Spor > Felix Magath bombası!

Felix Magath bombası!

21 Aralık 2015 Pazartesi - 12:10




Trabzonspor’da Ersun Yanal ismi tartışılmaya başlanırken gündeme sürpriz bir isim geldi. Bordo-Mavililer’in ünlü Alman teknik adam Felix Magath ile gö





Trabzonspor’da yönetimin Sadi Tekelioğlu ile yola devam etmeyeceğini açıklamasından sonra takımın başına kimin geleceği merakla beklenirken gözler bir anda Başkan Muharrem Usta’ın ismini açıkladığı Ersun Yanal’a çevrildi. Ancak listede sadece Yanal’ın olmadığı ortaya çıktı. Yönetimin bir yandan Yanal ile görüşme halinde olduğu belirtilirken gündemdeki diğer ismin ise ünlü Alman teknik adam Felix Magath olduğu öğrenildi. 62 yaşındaki deneyimli teknik adamla yönetimin ön görüşme yaptığı belirlendi. Magath’ın takım hakkında bilgi topladığı ancak henüz kararını vermediği kaydedildi. Hamburg, Werder Bremen, Stuttgard, B.Münih, Schalke, Wolsburg ve Fulham’da çalışan Magath’ın ismi Bordo-Mavili camiada heyecan yarattı. Başkan Usta, gönlünde Mirca Lucescu olsa da bu ismin olmazsa olmazı olmadığını da açıklamıştı. Teknik direktör konusunun bu hafta netlik kazanması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap