SON DAKİKA



Haber > Spor > Fikret Orman: Beni kimse aramadı!

Fikret Orman: Beni kimse aramadı!

31 Temmuz 2017 Pazartesi - 16:10




Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu Yıldırım Demirören ile Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in görüşmesini ardından açıklam





Milli Takım'da Şenol Güneş sesleri yükselmeye başladı. Fatih Terim'in istifasının ardından Şenol Güneş'i A Milli Takım'ın başına getirmek için çalışmalara başlayan Yıldırım Demirören, Güneş ile telefonla görüştü. Güneş'e A Milli Takım'ın 4 maçlık periyodu için teklif yapan Demirören, Güneş'ten "Bu proje ancak 4 yıl olursa gündeme gelebilir" şeklinde bir cevap verdiği öğrenildi.

'BİZE GELEN BİR TEKLİF YOK'

TFF'nin Şenol Güneş planına ilk yanıtını verdi. TFF'nin Terim'in yerine öncelikli olarak grup eleme maçları için hem A Milli Takımı hem de Beşiktaş'ı çalıştırsın görüşünde birleşirken; Fikret Orman, TFF'den kendilerine Şenol Güneş ile bir teklif gelmediğini açıkladı. Yurt dışında bulunan Fikret Orman, Şenol Güneş hakkında Sporx'in sorularını yanıtladı ve, "TFF'den bize gelen bir teklif yok, beni kimse aramadı, şu ana kadar bize ulaşmış bir teklif yok" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap