SON DAKİKA



Haber > Spor > Flores sesleri

Flores sesleri

07 Haziran 2016 Salı - 17:34




Sarı-Kırmızılı yönetim, takımın başına Quique Sanchez Flores'i getirmeyi, Riekerink'e de futbol akademisinde görev vermeyi planlıyor





Yeni sezon öncesi teknik direktör konusunda temaslarını sürdüren Galatasaraylı yetkililer, Quique Sanchez Flores'den yanıt bekliyor. İspanyol çalıştırıcıyla yapılan ilk görüşme olumlu geçerken; deneyimli teknik adam, ilerleyen günlerde yeniden bir araya gelmenin daha doğru olacağını Sarı-Kırmızılı yetkililere iletti. Galatasaray bir yandan Flores'ten yanıt beklerken, Ziraat Türkiye Kupası'nın kazanılmasında da pay sahibi olan Jan Olde Riekerink konusunda kararını verdi.

Öncelikle teknik adam konusunu çözmek isteyen yönetim, Flores'ten gelecek yanıta göre hareket edecek. Eğer İspanyol hoca teklifi kabul ederse Riekerink'ten yeni sezonda futbol akademisinde görev yapması istenilecek. Jan Olde Riekerink, geçtiğimiz günlerde Hollanda basınına yaptığı açıklamada futbolcuların kendisini takımın başında görmek istediğini belirtmiş, yönetimin yakında kararını vereceğini vurgulamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap