SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına bir stoper daha mı alacak?

Fırtına bir stoper daha mı alacak?

06 Ağustos 2015 Perşembe - 11:26




Trabzonspor, Dinamo Moskova'nın Kongolü oyuncusu Christopher Samba'yı transfer etmesinin ardından bu bölgeye bir yabancı oyuncu daha alacağı ileri sür





Trabzonspor'un Samba transferinin ardından özellikle Dnipro'nun Brezilyalı savunmacısı Douglas Silva'yı gözüne kestirdiği kaydedildi. Aynı anda 3 kulvarda; UEFA Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Ligde yarışabilmek için bu şekilde bir kadro yapılanmasına gideceği ifade edilen Trabzonspor'un Silva için de girişimlere başladığı kaydedildi. Geçen sezon Dnipro ile UEFA Avrupa Ligi’nde final oynama başarısı gösteren Douglas Silva’ya yönelen Trabzon, bir dönem Beşiktaş’ın da kadrosuna katmak istediği 25 yaşındaki Brezilyalı ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Geçen sezon 41 maçta görev alan Douglas, bu karşılaşmalarda gol atamadı.  Trabzonspor'da Samba ve transfer edilirse Silva ile birlikte 6 stoper olacağı bu noktada Aykut ya da Uğur ile yolların ayrılabileceği kaydediliyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap