SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına böyle güzel!

Fırtına böyle güzel!

24 Ekim 2015 Cumartesi - 20:52




Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Medicana Sivasspor ile Trabzonspor karşılaştı.





SİVASSPOR: 0 - TRABZONSPOR: 2

Goller: Dk. 13' Marko Marin, 50' Okay Yokuşlu


STAT: 4 Eylül

HAKEMLER: Ali Palabıyık, Erdinç Sezertam, Esat Sancaktar

MEDİCANA SİVASSPOR: Setkus, Cicinho, Boye, İbrahim Öztürk, Ziya, Aaatif, Adem, Kone, Burhan, Abalo, Eneramo
YEDEKLER: Korcan, Orhan, İbrahim Akın, Yiğit, Beykan, Erkan, Taouil
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Douglas, Aykut, Yusuf, Erkan, Mbia, Medjani, Okay, Marin, Deniz
YEDEKLER: Yavuz, Cardozo, Sefa, Özer, Mustafa, Aytaç, Alper
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

***

- Karşılaşmada son düdük. Sivasspor: 0 - Trabzonspor: 2

- 90' Yine Esteban! Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Beykan'ın kaleye etkili şutunda Esteban kalesinde yine devleşti ve gole izin vermedi.

- 90' Orta alanda topla buluşan Mbia, Aatıf'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve hakem serbest vuruşu verdi. Aatif Chahechouhe, sarı kart gördü.

- 89' Cicinho ile sağ kanattan gelişen atakta Cicinho'nun ceza alanına etkili ortasında Beykan'ın yakın mesafeden kafa vuruşunda günün başarılı ismi Esteban topun kontrolünü sağladı.

- 86' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erkan'ın ceza alanına ortasında Sefa, topu kale sahasına çevirdi ama Okay'ın vuruşunda top dışarıya gitti.

- 84' Sivasspor'un Trabzonspor karşısındaki baskılı oyunu devam ediyor. Trabzonsporlu oyuncular tamamen kontra atak oyununa dönmüş durumda.

- 81' Sağ kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Cicinho'nun pasıyla ceza alanına giren İbrahim, rakibini geçmek isterken topu oyun alanı içinde tutamadı.

- 75' Trabzonspor'da Deniz Yılmaz oyundan çıkarken Sefa Yılmaz oyunda.

- 71' Sivasspor'da Burhan Eşer'in yerine İbrahim Akın oyuna dahil oldu.

- 69' Bordo mavili ekipte Deniz, yine sol çaprazdan ceza alanına girip dar açıdan aynı noktadan şutunu çekti ama yine Setkus gole izin vermedi.

- 66' Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan'ın yerine Alper Uludağ oyunda.

- 64' Bordo mavili ekipte Yusuf Erdoğan, sarı kart gördü.

- 62' Gelişen bir başka Sivasspor atağında Beykan'ın ceza alanı dışından kaleye sert şutunda son anda Esteban topu kornere çeldi.

- 59' Bordo mavili ekipte Marko Marin'in yerine Mustafa Yumlu oyunda.

- 58' Kartların sayısı artmaya başladı. Orta alanda rakibine sert bir faul yapan Deniz Yılmaz, sarı kart gördü.

- 56' Şimdi de Sivasspor 10 kişi kaldı. Sivasspor atağında sol kanattan ceza alanına yapılan ortada Boye, röveşataya kalktı ama ayaklarını fazla kaldırınca önce ikinci sarı ve ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

- 54' Trabzonspor, 10 kişi kaldı. Orta alanda Beykan'a faul yapan Cavanda, sarı kart gördü. Ardından Ziya ile gerginlik yaşayan Cavanda, daha 1 dakika dolmadan ikinci sarı ve kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı.

- 50' Goool! Okay Yokuşlu... Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Marin'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında topla yine sağ kanatta buluşan Marin'in ortasında savunma topu karşıladı. Ceza yayı içine düşen topa gerilerden gelen Okay, çok sert ve düzgün bir vuruşla ağlara göndermeyi başardı.

- 50' Ani gelişen Trabzonspor atağında sol kanattaki Erkan'ın orta bölümdeki Medjani'ye pasında Medjani, ceza alanı ön bölümün kadar gidip kaleye şutunu çekti ama son anda Setkus topu kornere çeldi.

- 47' Rakip yarı alanın ortalarında sol iç koridorda kafa topuna yükselen Boye, Deniz'e dirseğiyle müdahalede bulundu ve karar serbest vuruş. Boye, sarı kart gördü.

- 46' Sivasspor'da ikinci yarıda Daniel Abalo'nun yerine Beykan Şimşek oyuna dahil oldu.

- İlk yarıda son düdük.

- 42' Kırmızı beyazlı ekibin atakları devam ediyor. Sol kanattan gelişen atakta Ziya'nın ortasında yerden seken top kaleci Esteban'da kaldı.

- 38' Bu arada maçın hakemi Ali Palabıyık, yavaş hareket eden Trabzonspor kalecisi Esteban Alvarado'ya sarı kart gösterdi.

- 36' Bordo mavili ekipte Marin, rakip yarı alanda sağ iç koridorda topla buluştuktan sonra rakiplerini adeta ipe dizerek ceza alanına girdi ama son savunma oyuncusundan sıyrılamadı.

- 32' Trabzonspor'da Okay Yokuşlu, orta alanda Abalo'ya yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

- 29' Sağ kanattan gelişen bir başka Trabzonspor atağında Marin, sol çaprazdan ceza alanına koşu yapan Erkan'a pas attı ama top çok hızlıydı ve Erkan topa yetişemedi.

- 27' Trabzonspor, 2. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Cavanda'nın etkili ortasında Medjani'nin kafa vuruşunda Setkus topu son anda çıkardı. Boşta kalan topa Deniz istediği vuruşu yapamayınca Setkus topun sahibi oldu.

- 24' Sağ kanattan gelişen Sivasspor atağında Aatıf, ceza alanına yaklaşık 10 metre uzaklıkta Okay'dan sıyrılmak isterken yerde kalınca hakem serbest vuruşu verdi.

- 20' Sol kanattan gelişen Sivasspor atağında Aatıf, ceza alanı yakınlarında rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 13' Goool! Marko Marin. Kullanılan serbest vuruşta Marin'in ceza alanına ortasında kale sahası ön çizgisi üzerinde Okay topa yükselse de Marin'in kaleye gönderdiği top doğrudan ağlarla buluştu.

- 12' Rakip yarı alanda Kone'nin ayağından topu çalan Deniz, ardından Kone'nin darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Ceza alanının hemen dışı sol çapraz...

- 9' Yusuf'un kaleci Esteban'a gönderdiği top kısa düşünce Eneramo topa hareketlendi ve sağ çaprazdan şut çekeceği anda son anda Aykut'tan seken top kornere gitti.

- 6' Rakip yarı alanda baskıyla Okay'dan topu çalan Aatıf'ın ceza alanı dışından kaleye şutunda top savunmadan sekti.

- 3' Etkili paslarla rakip yarı alana giren Trabzonspor'da Deniz'in sağ kanattaki Cavanda'ya pasında top çok hızlıydı ve taca çıktı.

- 2' Orta yuvarlakta topla buluşan Okay, Abalo'dan aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- Ve karşılaşma başladı.

***

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap